Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To jsou zase kecy. Já jsem v té diskuzi včera nic takového neviděl. Neustále se snažíte mladým lidem podsouvat něco, co tam není.

0 1
možnosti
Foto

Staří lidi říkají, že za komunistů bylo líp.

3 6
možnosti

A nemají pravdu (někteří). Stejně jako ti mladí (někteří) z blogu pana Kroupy.

2 0
možnosti

Zlí jazykové tvrdí, že je to tím, že není povinná maturita z matematiky, že už si lidi nedovedou spočítat ani která vlastně bije....

;-D

6 0
možnosti
Foto

Docela by mě zajímalo, pane Kroupo, jak jste mohl z diskuse pod vaším včerejším článkem vyčíst, kolik je komu let, když jste dnes mohl napsat:"Po přečtení diskuse pod mým včerejším blogem jsem dospěl k názoru, že někteří mladí lidé nemají tak zcela jasno v tom, zda žít v reálném kapitalismu, nebo v nereálném komunismu..."

Navíc si myslím, že vy sám také nemáte jasno, kdo vlastně jste. Já jsem dodnes z vašich názorů nepochopila, jestli jste levičák, pravičák, nebo příznivec středu. Vy jenom KAŽDÉHO kritizujete, nebo hloupě moralizujete.

1 15
možnosti
Foto

Vyčetl jsem to z názorů a informací, kdo jak dlouho pracuje. A kdo jsem? Vladimír Kroupa. A kritizuju opravdu KAŽDÉHO, kdo mě nějak naštve. Jeden den toho, druhý den klidně toho druhého. Padni, komu padni. A co se hloupého moralizovaní týká, jste si jistá, že jste tohle téma chtěla naťuknout zrovna VY...?;-)

2 0
možnosti

Jak vlastně vypadají ty nereálné představy mladých? Máte nějaký příklad? K nám do práce nastupuje dost mlaďochů po škole a nepřipadají mi nijak rozežraní, ba naopak.

1 0
možnosti
Foto

Nemá žádný příklad, jenom trapně moralizuje. Docela by mě zajímalo, jak z diskuse pozná, kolik je komu let, že to dnes v článku rozebírá. :-/

2 7
možnosti

D96a41v19i21d 27V95l16k

4. 7. 2018 17:13

Vladimíre ty se úspěšně pronadáváš k blogerovi roku;-D;-D Neleze na tebe stáří chlape??

2 1
možnosti

Tohle je špatně (až falešně) postavený problém. Právě v centrálně řízené ekonomice by mladý člověk neměl šanci dostat jinou než tabulkovou mzdu, která by rozhodně nebyla vysoká a musel by si vyšší zařazení vysedět. Je to právě svoboda volného trhu, která mladým lidem (a samozřejmě nejen jim) umožní jít za zaměstnavatelem, říct si o částku, kterou si sami představují, a čekat, jestli takový požadavek bude akceptovaný.

Takže mladí lidé mají jasno. Chtějí žít v kapitalismu s jeho svobodou, pozlátkem a možnostmi.

3 0
možnosti

Pripada mi, ze nasi dnesni zkazene mladezi :D pripisete nejake mysleni a zkritizujete ho, aniz byste si polozil otazku, jestli se nahodou nemylite Vy v zakladnim predpokladu

1 2
možnosti
Foto

Vladimíre, jak vás tak sleduji, nestává se z vás trochu morous? ;-)

3 1
možnosti
Foto

R^Mně to přijde, že mu nějaký mladík v tramvaji šlápl na kuří oko. :-)

0 2
možnosti
Foto

Často je to i o času, který "mladejm" umíme, nebo můžeme věnovat. Dostal se mi do rukou prvák učeň, na první dobrou jsme si nesedli, on mě, ani já jemu jako šéfkuchař. Ve třeťáku jsem dostal do ruky toho samého kluka jako externí vyučujíci na hotelovce. Měli jsme mnohem větší prostor a klid na práci a hned to bylo o něčem jiném. Takže pokud chceme, aby z mladejch něco bylo, tak se o to musíme trochu zasadit. (Samosebou jakákoli škola nemůže, suplovat funkci rodiny v tom, jak jim nastavit základní životní hodnoty, z kterých pak všechno vychází.).

8 0
možnosti

Stoprocentně s Vámi souhlasím, pane Vracovský. Mám podobnou zkušenost jako Vy. I my máme svůj díl odpovědnosti.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám