Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když umí fakturovat... Svou práci... tak proč jim nedat mobil.

0 0
možnosti

Plánujete děti? Samotnému člověku to nějakou dobu může stačit, ale s rodinou Vám 18 tis. určitě stačit nebude.:-) Našetřit na dovolenou, auto, kroužky....úplně normální běžné věci.

1 0
možnosti

A je to problém těch mladých? Není spíš problém těch stávajících zaměstnanců, že si nevydupou to samé?

2 0
možnosti
Foto

J23i92ř43í 37L77i77b12e92r

11. 7. 2018 19:58

Nezlobte se, ale vstávám za méně. Nestěžuji si, a firmu, kde pracuji jako zaměstnanec, velmi chválím. R^

0 0
možnosti
Foto

R^Bohužel se s tímto problémem setkávám dost často, ale na druhou stranu mi ještě někteří mladí naštěstí umí vyrazit dech příjemným chováním, péčí o postižené, výlety s vozíčkáři a pod. Je potřeba rozhlédnout i jinam než do kanceláří apod.

2 0
možnosti

Neskutečný blábol. Mladí jsou stejní jako jsme byli my, za mlada. Pokud se najde takovej, kterej jste popsal v článku (taky jsem o nich slyšel, že prej existují, ale nikdo je ještě neviděl), je to chyba nás, starejch, že jsme mu nevysvětlili, jak to v praxi chodí. Pořád platí, co jsme si vychovali, to máme a nadávat můžeme jen sami sobě.

6 3
možnosti
Foto

Nikoliv, nemáte pravdu. Jednak jsou podle dostupných výzkumů od r. 1975 stále blbější. Znají moderní technologie, ale jsou to asociálové s absencí jednoho druhu inteligence, totiž té sociální. Poslední roky nezbývá velké skupině lidí čas na vychovávání svého potomstva, neboť je plně zapojena do výrobního procesu a neumí si čas zorganizovat. Podceňuje vliv rodinné výchovy a omezuje ji na hromady dárků a čas od času ujištění, jak jsou potomci úžasní. Co je výsledkem takové nevýchovy, je nasnadě. Co je vám platno, že své potomky vychováte, když pracovat musíte s těmi nevychovanými?

4 4
možnosti

Vy jste tak naivní.....Jo, po škole mi nabídli v jedné z největších bank 17500 hrubého. Po VŠ....V době, kdy Lidl prodavačka začala mít nastupní plat 20 hrubého. Kdo jde dělat po VŠ za méně než těch 20 (teď už bych si řekl minimálně 24) si neváží sám sebe.

2 0
možnosti
Foto

J66i44ř70í 93L83i30b53e58r

11. 7. 2018 20:00

29 až 35, prosím. A ještě pořád budete sakra levný!

0 0
možnosti

Ta dnešní mládež... Kde jsem to už slyšel ? :-)

1 0
možnosti
Foto

Já bych o ně takovou péči a strach neměl...to samé se říkalo o nás.

6 0
možnosti
Foto

ČR není jen Praha,milý pane.:-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám