Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

co máte všichni proti ZVS? Byla by jiná,než jakou si pamatujeme..doufám, že lepší..a odloučení od kompu (internetu) a rodičů,by těm "dětem" prostě prospělo!!!!

0 0
možnosti

Že by byl Macron až tak velký pitomec, se mi nechce věřit, ale na druhé straně, Francouzi si ho zvolili, tak ať se s tím vypořádají se vším všudy :-)

3 0
možnosti

mene emoci a vice fakt by tomu textu moc sluselo

1 2
možnosti

Naopak, autor umí oslovit své čtenáře. Ostatně čtenost i karma tomu odpovídá.

Co by za to někteří blogeři dali.

:-)

2 0
možnosti

Zda je to v konecne fazi realne ci ne, je vec jedna, druhou a tou podstatnejsi je, ze muze nekdo vubec s necim podobnymm vyrukovat na svetlo Bozi. Nekdo tu zacina neco, co sami komuniste pred pul stoletim opustili. Takze panu Macronovi a cele EU patri vysmesny a utrpny usmev soucasne.

Takze nase (mila) KSCM, bavis se, co.

3 0
možnosti
Foto

Přesně tak, pan Korejs s panem Šebestou se tady točí na pětníku, ale vůbec jim nedochází, s jakou zhovadilostí to Macron přišel. I kdyby to nakonec neprošlo, ukazuje to, jaký je to mudrc...

9 0
možnosti
Foto

Našel jsem si francouzský zdroj (http://www.france24.com/fr/20180627-service-national-universel-mois-16-ans-loin-promesses-campagne-macron):

"Un service national universel d'un mois obligatoire autour de l'âge de 16 ans sera lancé à l’été 2019. Le dispositif, qui reste à préciser, a été présenté mercredi en conseil des ministres. Il est loin des promesses de campagne d’Emmanuel Macron."

A tam je řeč o povinném, jednom měsíci ve věku okolo 16 let a toto opatření by mělo vstoupit v platnost v létě 2019.

Též se tam píše, že toto se podstatně liší od Macronových předvolebních slibů. Dál už jsem ten francouzský text nelouskal. Ať to zkusí někdo lepší.

3 0
možnosti

L70u12d78ě41k 75T68o64n41d14r

28. 6. 2018 15:29

Kdyby se jednalo o skutečně základní vojenský výcvik, tak bude Macron obviňován z "ze zbytečného utrácení peněz", "že to nemá význam, když přeci máme profesionální armádu", "že v moderní válce plné technologií je nějaká záložák k ničemu"... a obrátí se proti němu úplně všichni.

Ale protože je to to jen záminka a o armádní výcvik vůbec nepůjde - půjde o výcvik v poslušnosti vládcům, kteří pod hezkými frázemi si tak chtějí vytvořit poslušnou armádu neschopnou se sice bránit, ale schopnou makat a realizovat sci-fi plány neomarxistů o nové společnosti a novém lidstvu... - tak Macrona podpoří a budou ho chválit. A běda tomu, kdo se bude chtít "ze služby vlasti" vyhnout! Ten bude prohlášen za odporného člověka, který nechce pracovat pro blaho všech!

Koneckonců to není nic nového: komunisté organizovali své brigády soc.prc., stavby mládeže, kolektivní dobrovolné brigády pracující inteligence na polích a v průmyslu... No a Hitler také nejprve vytvořil polovojenské pracovní oddíly, které s lopatou na rameni (místo pušky) aby šli brigádničit pro rozkvět třetí říše. Zároveň se tak učili poslušnosti a životu v kolektivech, kterým velí "elity národa". Prostě, nic nového pod sluncem...

5 1
možnosti

Zasloužená karma.

R^

4 0
možnosti

Strilet ze zbrane je nikdo nenauci. Zato budou posluhovat v neziskovych "charitativnich" organizacich. A budou budovat evropske hodnoty, jako se kdysi u nas budoval socializmus.

13 0
možnosti

:-)......Dnes souhlas! Hlavně od šestnácti roků, kdy jsou pubertální děcka ještě hloupoučká a tudíž snadno ovladatelná. Dospělí by se oháněli lidskými právy a Macron by splakal nad výdělkem. Popsal jste to dobře! R^R^R^

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS