Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠM

ahoj Vláďo, no taky s emu divím, já se Kauflandu,Penny ,Bille a Aholdu vyhejbáím,jak čert kříži... zlatej Globus a na zeleninu u nás Lidl.

1 0
možnosti
Foto

Ahoj, vidím to naprosto stejněR^

0 0
možnosti
TK

Na mě to působí, že se plánuje z osobních důvodů stáhnout a tak potřebuje ze své popularity jestě honem vyždímat, co se dá. Ty důvody neznáme, mohou být i zdravotní, je to jeho věc, na morálku si u nás už nehrají ani ti, kteří by ji měli mít v popisu práce a jsou za ni placeni.

Osobně mě mnohem víc štvou reklamy na půjčky s Láďou Hruškou. Těmi se ten člověk u mě úplně odepsal, ale nemohu dělat nic víc, než pořady, kde se objeví, okamžitě přepnout.

0 0
možnosti
ŠM

co máte proti Edovi ? (Zaplo) mě štve,že ji osekali..byla super...u ní jsme se tlemili všichni...

0 0
možnosti
MK

Mám jeden Kaufland v místě bydliště a další dva v 10 km vzdáleném krajském městě a je to kus od kusu. Ty dva se s tím moc nepárají, ten náš je víc než dobrý. Hlavně od té ostudy v médiích se výrazně zlepšil, přibylo prodavaček, všechny jsou příjemné, kasy jedou skoro celý den všechny, ovoce a zelenina v kvalitě a sortimentu nesrovnatelně lepším, než u ostatních řetězců (Billa, Albert, Tesco). Takže mně Zdenda jako tvář této reklamy nijak nevadí.

0 0
možnosti
MM

Tak nevim, rozhodne nejsem lovec akci, na schrance mam nalepku nevhazovat reklamy, ale co se tyce kauflandu tak obcas tam jdeme nakoupit, kdyz mame cestu kolem ( ostrava) napriklad s ovocem a zeleninou jsem naprosto spokojen velky vyber a kvalitni shnile, na rozdil od Penny, tesco a nedej bože albert minimalne. Z ostatniho je samozrejme hodne sortimentu levneho pro cilove zakazniky, ale sezene se i opravdu kvalitni drazsi pokud chcete....rozhodne bych si na kaufland zasadne nestezoval, az na ctvrtecni nitky duchodcu o akcni zbozi.....ale to je bohuzel cesky kolorit....mam maly duchod tak nakoupim 40 o 2 koruny levnejsich masel.....

0 0
možnosti
JR

J71a12n 54R96á71ž

13. 6. 2018 12:17

Denní nákupy realizuji u nás ve vsi u místních maloprodejců. ale pro větší nákupy jezdím do blízké Kuřimi, kde je dlouhodobě Albert, Penny a Lídl, které obcházím a jsem celkem spokojen.

Nedávno zde otevřeli i Kaufland a po jedné návštěvě konstatuji. Už nikdy!

PS. Velice mi imponují specializované týdny v Lídlu, kdy jsou v nabídce i kvalitní potravinové speciality ze Španělska, Itálie, či Francie. Legrační ovšem je, že při "Řeckém týdnu" jsou nabízeny řecké speciality mede in Germany;-D

0 0
možnosti
RM

to máte pravdu, ale já mám známou z Řecka, co u nás pracuje, a ta se na řecké týdny velmi těší, že si konečně nakoupí něco svého;-)

0 0
možnosti
TP

T70o34m17á47š 85P29í98c70l

13. 6. 2018 10:06

Zdeněk nakupoval v Intersparu, ne?

0 0
možnosti
Foto

Prostě ani Pohlrech neodolal lukrativní nabídce. Ale pokud někdy v Kauflandu nakupoval, měl by se zamyslet, jestli ty peníze za ty lži stojí.

1 0
možnosti
Foto

Já osobně nesnáším nakupování obecně a čím větší hypermarket tim věší utrpení pro mne, protože mám problém najít co potřebuji. Když už musím na větší nákup tak preferuji Billu nebo Lidl, protože tam přibližně vím kde co najdu. Kaufland nesnáším z vícero důvodů a proto tam vůbec nejezdím nicméně pana Pohlreicha bych za učinkování v jejich reklamě nekritizoval. Vy byste tu reklamu nevzal, kdyby vám za to slušně zaplatili?

3 0
možnosti
Foto

se zeleninou v Kaufu mam stejnou zkusenost. a nekdy proste temer zadna neni a od 7 uz se nedoplnuje.... a co se tyce personalu nejsem sice prudic ale takove chovani bych urcite resil s manayerem pripadne jeho nadrizenym.......

0 0
možnosti
DV

D64a12v90i71d 92V80l18k

13. 6. 2018 8:26

Češi jsou národ, který nejvíc z celé západní Evropy nakupuje většinu zboží ve slevových akcích.To znamená, že je nezajímá nic jiného než sleva a co nejnižší cena. Nízkým cenám a neustálým slevám samozřejmě odpovídá nízká úroveň služeb, protože zdejší trh je relativně malý a nejde zisk nahnat na množství jako třeba v Německu. Svým vlastním blbým nákupním chováním jsme zlikvidovali český maloobchod a malé živnostníky a teď sklízíme plody. Pohlreich ze sebe udělal produkt a tak se prodává. Prodá se každému kdo zaplatí.To snad musí být jasné každému. Takže vyčítat mu, že za velmi slušné peníze propaguje skopčácký supermarket na mizerné levné žrádlo je nesmysl. Prostě choď jinam Vladimíre. Otázkou je kde to bude lepší???? Jinak já dělám v maloobchodě 25 let a můžu Ti říct, že i mnozí zákazníci se chovají absolutně mnohem hůř než třeba ještě před 10 lety. Někdy je to až neúnosné.

2 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám