Diskuse

Cancoury…

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M61i50l66a68n 65K43e76s12l

19. 4. 2018 14:22

Sakra,to jste mne ale dostal.Nedávno prý v pořadu "prostřeno" jedna soutěžící četla candáta jako kandáta.Já jsem si po letmém kouknutí na ten nadpis začal lámat hlavu,co to vlastně ty "kankury" jsou.

0 0
možnosti

Máte pravdu, je to děs, potkalo mě už i 5 cancourů na jednom kousku. Neustřihnuté to dělá bouli, ustřihnuté škrábe, vypárat nelze, je to všité přímo ve švu. Jen zcela vyjímečně potkám cancour našitý na šev, to pak s radostí párám;-).

Ač odborník na šití a materiály, ještě jsem nevymyslela, jak se těch nechtěných bezbolestně zbavit, abych si pak nemusela oblečení znovu na stroji sešívat:-(. Nebo ten zastřižený cancour obšít měkkou bavlnkou? Nějak zašít do švu? Stříhat zubatými nůžkami? Ani to někdy nezabere. Fakt nevím, a to si umím poradit skoro se vším;-)

2 0
možnosti

Plyšák občas bývá menší než cancour.;-D

4 0
možnosti
Foto

To je fakt, u plyšáků je to hodně vidět, ta zrůdnost. Je u nich ale výhoda, že se dají ty jejich vlajky odstřihnout bez rizika dírky, nebo škrábání zbytku cancouru na zadku u spoďárů, nebo za krkem u triček:-)

0 0
možnosti

Ano. Je s podivem, že jsou ty cancoury čím dál větší, a někdy i vícevrstvé. Asi je pravda, že chtějí výrobci zákazníky vytáčet. Jsou tak blbě všity, že je někdy problém je odstranit bez úhledné díry do látky výrobku:-))

2 0
možnosti
Foto

Jo,bývají někdy i tři a jsou čím dál delší. A ustrihnout je tak,aby si člověk neznicil oblečení,je věda. A minule jsem koupila spoďáry,tři k sobě pridelane nějakým tvrdým papírem s nitěmi...no,dopadlo to blbě,ve dvou kaťatech zůstaly díry,takže letely do koše. Za 59 korun,co jsem mohla čekat:-))

2 0
možnosti

Přiznám se, mně "cancoury" obvykle nevadí, ale dcerka od svých dvou let vyžaduje jejich okamžitou likvidaci a tak jsem se těch štítků na oblečení a na plyšácích (chůdinka pejsek, mamo, tapirek ustšihnout!) za poslední rok něco naodstřihovala;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám