Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Teda to je smršť!!! Asi byste měl chodit kanálama.A já si Vás zase přečtu,jsem totiž zvědavý člověk.Držím Vám palce.R^:-)

1 0
možnosti

Tak TOP09 a Kalousek? To jsem teda fakt nevěděl,že Kalousek studuje DAMU :-)

1 0
možnosti
Foto

Zítra, v 9:50 zde formou blogu uvedu absolutní bombu. Lepší důkazy zneužívání našich dětí, jaký zítra předložím a jaký se mi dnes večer dostal do ruky, si snad ani nelze představit. Všechny, koho dnešní téma zaujalo, tímto zvu na zítra. Jsem moc zvědavý, co na to budete říkat...

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Mluvíte jako soudruh Štěpán v ČKD v roce 1989. Tam ho dělníci odkázali do správných mezí skandováním "My nejsme děti". Měl jste to studentům, neohrožený válečný veteráne, dnes jít říct také do očí.:-/:-)

3 4
možnosti
Foto

Štěpán: Nelze, aby rozhodovaly děti. Dělnicí: My nejsme děti. V čem obě strany neměly sladěné noty?

1 0
možnosti

Absolutně nesouhlasím. VŠ studenti volební právo již mají a 16+ nejsou už žádná negramotná děcka...Ještě že tu máme novou generaci,které není politické dění cizí. Mě v roce 89 v mých 18 letech také nikdo nemanipuloval.Mam svoje myšlení stejně jako studenti.Podporuji je. Ale je to vas pohled na svět.....

5 2
možnosti
Foto

Já mám o dětech 16+ trochu jiný názor, než Vy. Já mám jedno takové (15+) gymnazijní telátko doma a nejsem slepý ani v tom, jak na tom jsou její spolužáci. A říkám naprosto vážně, že jsou to ještě mladá telátka, která absolutně nemohou chápat, o co tady ve skutečnosti jde. Je jim předhozeno několik rázných hesel a oni, věrni mladickému zápalu pro revoltu, jdou a křičí. O studentech 18+ se nebavím, ti ať si dělají co chtějí, už mají papír na rozum, tak ať při volbách dají najevo, jak si naši budoucnost sami představují.

8 2
možnosti
Foto

Já jen k té ČT. Před několika lety byl natočen dokument Pavel Wonka se zavazuje. Byl dokonce uveden i v programu, ale nakonec se nevysílal, díky protestům "demokratů", protože ukazoval odvrácenou stranu disentu. O současných akcích normálně uvažující člověk ví, že jde jen o prachy úzké skupinky lidí, která mezi sebe nikoho nepustí. Jde o rodinný podnik.

15 4
možnosti

Nejlepší jsou ty argumenty o "normálně uvažujících lidech". Z toho plyne, že ti, kteří neuvažují jako vy, jsou "nenormální", čili blbci. Jste si jistý, že tím "normálně uvažujícím" jste právě vy? :-/

2 0
možnosti

Jiste pane Kroupo, i v osmactyricatem imperialisti a burzousti zneuzili dety a ty pak tahli na hrad protestovat proti komunistickemu puci. Strana je pak po zasluze odmenila vyhozenim ze skola a umoznila jim vyjadrit sve politovani u soustruhu v CKD Stalingrad i Sokolovo.

A nekteri z nich dokonce i tuto moudrost strany zradne obesli a vystudovali vecerne, coz jim umoznili nesvedomiti soudruzi v zavodni stranicke organizaci.

2 2
možnosti
Foto

A nebylo to náhodou všechno tím, že neměli nejlepší studijní výsledky? Studovat za dělnické peníze a ještě proti lidovým milicím protestovat?

1 1
možnosti

J68a69n 75S67a91r82k77a

15. 3. 2018 15:04

Zkuste si najít Otevřený dopis Miloši Zemanovi od tohoto autora, lze dohledat jak zde tak na bez-cenzury com Uvidíte jak se pan autor vyjadřoval o Zemanovi po první volbě, ale jak již zde bylo řečeno, jedná se očividně pouze o karmu. Napíšu co chtějí lidé "slyšet", je jedno že třeba popřu co jsem psal minule, hlavně když za to budu mít velkou karmu!!

4 4
možnosti
Foto

Mýlíte se. Já vždy psal stylem padni komu padni. Když mě naštvala jedna strana, vymáchal jsem jí v blogu čumák, když mě druhý den naštvala protistrana, klidně jsem vymáchal čumák ten druhý den jí. I já mám spoustu připomínek proti Zemanovi i Babišovi, ale ctím výsledky voleb, nic jiného mi, pokud chci ctít demokracii, nezbývá. Dnes cítím, že jsou děti zneužity k politickému boji a je jedno, v čí prospěch, prostě jsou zneužity. Proto o tom dnes píšu. Berte, nebo nechte být.

9 1
možnosti
Foto

Podle mého názoru je jedna skupina, se kterou se dá manipulovat mnohem snadněji a to důchodci (čest výjimkám). Ti mají zakódováno, že ČT lže (za jejich mládí to tak skutečně bylo), zato jsou schopni uvěřit kdejakému slintu z internetu. Proto nám teď vládne sedmilhář a alkoholik a kariérní komouš a estébák, kterého kryjí stalinisté a fašounci. Kromě Okamury, to opravdu není fašoun, ten jen řekne cokoliv, co mu přinese hlasy (pro něj jsou to prachy) od tupounků.

3 8
možnosti
Foto

To se, ve státem řízeném školství, bude dít stále.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS