Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Protikomunisticky zapal je na miste, jen treba zaostrit na systemove ohnisko nakazy ne na jeji dusledky.

Pan Ondracek pouze posouval svou karieru dopredu legalnim zpusobem, cili zpusobem zakonnym. Autor je mimo misu pokud zde utoci na pana Ondracka. Mel by se spis pozastavovat nad tim, jak k tomu mohlo vubec dojit, ze bylo mozne pana Ondracka zvolit do teto pozice.

To by se ovsem autor musel vratit do roku 1989, kdy urcite kruhy jednaly s komunistickymi pohlavary, tusim ze se ta iniciativa jmenovala "Most", nasledne do nasmerovani naroda do cesty zajiste lidske, "Nebudeme jako oni," z cehoz vyustilo lidske rozhodnuti jednoho vudce, u ktereho by pan autor nemusel vynechavat titul, nebot zadny obhajeny nemel, ktery byl proti zruseni komunisticke strany. No a toto rozhodnuti jest pocatkem uspechu pana Ondracka. Clenstvi v Komunisticke strane umoznilo politickou karieru, jina strana by ho asi stezi brala, ze pane autore? Demokraticky zvolen do parlamentu, holt ten narod mnohdy nevi koho volit, a potom jiz v parlamentu zvolen do te sněmovní komise pro kontrolu Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Kdo ho do te komise volil pane autore? Ti co ho tam zvolili nevedeli, ze se muze stat jejim predsedou? Nebyl mezi temi kdo pana Ondracka do te komise jako pouheho clena volil, nebyl mezi nimi i Cudny Fiala a Rozsafny Kalousek?

Takze zakon umoznuje postup v politicke kariere panum jako je pan Ondracek, a ten, kdyz toho vyuzije, vsichni krici, ze to neni mozne aby to tak bylo. Co neni mozne pane autore, jsou mozna nemozne nastavene zakony a hypokriticke vykriky Cudnych a Rozsafnych politiku.

3 0
možnosti
Foto

Díky za Váš příspěvek a Vy se zase vraťte o jeden můj článek nazpět a ten si dobře přečtěte...

0 0
možnosti
AL

Nyní se sice masivně protestuje kvůli zvolení komunistického poslanec Zdeňka Ondráčka do vedení sněmovní komise pro kontrolu GIBS, jiný příslušník pohotovostního útvaru ve vysoké politické funkci – současný ministr vnitra Lubomír Metnar – ale nevadí.

:-)

3 0
možnosti
IS

Vadí, akorát se nechová tak "uvědoměle" jako Ondráček. Možná tak pouze smýšlí, ale chytře si to nechává pro sebe a nepoutá tolik pozornosti.

0 0
možnosti

Bolševici se vždycky nejvíc báli odhodlaných lidí. Proto systematicky lámou všem páteř. Ale jen těm, co jim to dovolí....

4 0
možnosti
MB

Sranda je, že na Ondráčka se daňově skládáme. KSČm je bohužel součástí systému, stačilo si na firmu přimalovat písmenko "M". Co si tak asi měli na štít svých živnofirem přimalovat naši dědci - aby přežili ? Bachař, který pak toho vzurného dědka arestoval - má vyšší důchod ! Taky jsme se mu naň složili ! Co si tak, asi mohou, ti poškození lidé, (stále žijí), asi tak myslet ? Pane MIloši Zemane - Andreji Babiši, co hodláte ještě vyvést, aby se nám tedy žilo lépe ? ... [>-]

6 0
možnosti
JZ

Podival jsem se na prvni zaznam. Ondracek ma ve sve kritice Gazdika a spol. naprostou pravdu. A ano, je to skutecne silena situace, kdyz kovany komunista a mlaticka k tomu Ondracek interpretuje demokracii lepe, nez predni predstavitele "demokratickeho bloku". Mozna by volici, kteri chteji demokracii, mohli pri pristich parlamentnich volbach konecne jednou pouzivat mozek a nevolit tam takova individua, jako je Gazdik a spol.

4 6
možnosti

Chlape, já vám dávám karmu, ale zároveň nesouhlasím. Vysvětlím. Citem bych podepsal každé vaše slovo. Rozum ale avšak říká, že nabourat pravidla a principy demokracie je daleko horší. Koho vinit? No bohužel, Havla, na kterého nedám dopustit, který ale včas, kdy jeho přání bývalo rozkazem, měl nechat komunisty zakázat (zjednodušeně řečeno). Pokud je KSČM parlamentní stranou, má to veškeré souvislosti, které mj.demokratický parlamentarismus přináší. Že je to absurdní, překvapuje a znechucuje nás to, je náš problém s doceněním demokratických principů. Z tohoto hlediska byl dnešní Ondráčkův emotivní výstup velmi správný. Ale zároveň se nám z něj taky správně dělá blbě. A víte co? Furt lepší, než kdyby nám nějaký vůdce řekl, jak to máme vnímat, a my bychom v transu řičeli souhlasem a nadšením.

2 0
možnosti
Foto

A kdo vlastně ten Havel podle vás byl? Všemohoucí mocnář? Jak si představujete to, že měl nechat komunisty zakázat? President v ČR nemá ani náznak podobné pravomoci a hodně lidí zapomíná na to, jaká byla situace po roce 1989. Já bych byl také rád, kdyby se na komunisty chodilo dívat už jen do Zoo jako na exotické exponáty, jenže to nebylo možné ani tehdy a ani teď. Je třeba hrát s kartami, které jsou k disposici. Jestliže 7 procent voličů je tak blbých, že komunisty volí, tak je to třeba přijmout ale zajistit, aby v tom parlamentu byli jen jako páté kolo u vozu. Co ale dělat, když nejmocnější strana a její předseda se poslušně a pokorně doprošují jejích podpory? Kdy totéž dělá president? Takže neobviňujte Havla. Pokud to nevíte, byl jediným presidentem, který na Hradě nepřijal žádného člena komunistické strany.

5 1
možnosti
MS

Zdá se, že s Ondráčkem komanči šlápli do něčeho pěkně smradlavého, mazlavého a ještě kouřícího. Lidé už začínali být ke stále se zvyšujícím ambicím KSČM apatičtí. Po aféře s volbou předsedy komise pro kontrolu GIPS a zejména teď po tomto "projevu" Ondráčka ve Sněmovně si (doufám) spousta lidí uvědomí, že komunisté se nikdy nezmění a že byla kardinální chyba, když nástupnická strana po KSČ nebyla hned po listopadu 1989 zakázána a po zásluze nebyli potrestání všichni komunističtí prominenti. Miroslav Štěpán v teplácích, to byl jen velmi slabý odvar toho, jak to mělo vypadat.

6 0
možnosti
Foto

No, on do toho, k mé veliké radosti, šlápl také Babiš. Takže všechno špatné k něčemu dobré.:-)

4 1
možnosti
MZ

Vidím na tom pozitiva. Gottwalda také nikdo nebral vážně, když mluvil o učení se,jak zakroutit krkem. Třeba pár lidí procitne, třeba ne, ale pořád lepší odkopany komunista než ti zakopaní, kteří při vyciteni šance převlečou kabát kvůli svému prospěchu. Tento s prominutím jednoduchý člověk tomu se zdá věří. Kariéristé a bezpáteřní lidé jsou větším rizikem svobody...

4 0
možnosti

To, že se nemají komouši úmysl změnit je jasné už proto, že se "neodstřihli" od minulosti. A nechají trousit odporné řeči např. M.Semelovou.

A to dnešní vystoupení Ondráčka v parlamentu to jen potvrzuje. Žádná změna.

10 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS