Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pochybuji o tom, že se jedná o práci mafie, čin byl proveden velmi amatérsky. Ta se vždy snaží zabíjet bez zbytečných obětí navíc a dělá to sofistikovaně, viz případ kmotra Mrázka. Budeme se asi divit, až zjistíme, že smrt novináře nesouvisela s jeho prací.

2 0
možnosti
Foto

No, ale na druhou stranu, pokud připustíme, že mohlo jít o nájemnou vraždu v důsledku práce toho mladíka, tak se smrt jeho partnerky může jevit jako jakýsi "vzkaz" ostatním novinářům - nestrkejte nos kam nemáte, nebo to odskáčete vy, i vaši blízcí. Ale máte pravdu, že zatím jsou to jen spekulace a takový motiv je jen jednou z vyšetřovacích verzí. Otázka také ale je, jestli když se přijde na to, že šlo o "banální" zabíjačku z jiných než profesních důvodů, zda tomu bude veřejnost věřit a zda se tomu bude moci skutečně věřit. Všichni víme, že jak je do nějaké vraždy jen malinko namočená politická elita, je to vždy větší průšvih a mnoho prostoru pro spekulace, ať už oprávněné, či nikoliv, než když jde o jiný motiv vraždy.

2 0
možnosti
JR

J18a87n 53R97á20ž

28. 2. 2018 17:06

Zavraždit někoho za to, co se chystá napsat je svinstvo. Každopádně to ale ukazuje na to, že i Slovensko se dostalo do rodiny standardních evropských států, kde se nepříjemní a nepohodlní i vraždí.. U nás to proběhlo dřív...když si vzpomenu namátkově na zpackaný pokus o objednanou vraždu Sabiny Slonkové, či pokus o vytlačení ze silnice u Aleny Vitáskové.

Ale "objevy" tak zvaných investigativních novinářů musíme brát s notnou rezervou. Vzpomeňme si kolika lidem zničil pověst a část života svými neprokázanými "investigativními" bláboly Janek Kroupa ( namátkově např. Věra Jourová) a buďme opatrní při hodocení osahu toho posmrtného článku.

2 0
možnosti
OP

Spíš to vidím tak, že u nás se ještě nevraždilo, takže na vládní špičku se toho zatím moc neprovalilo. Babiš prodává své nemovitosti na Slovensku - proč asi? Má to souvislost s jeho estébáckou minulostí nebo je za tím něco horšího?

0 0
možnosti
Foto

Ano, otázka je, jestli ta italská mafiánská stopa nemá do naší země větší "přesah", než se zatím zdá...

2 0
možnosti
OF

Na Slovenesku bude asi veselo. To vypadá skoro na vládní krizi.

Karma:-P

1 0
možnosti
MC

Komunisté, socialisté, prostě všichni levičáci představují vždy nebezpečí a zlo svou závistí, korupčními praktikami a populismem vzdviženým praporem falešně navoněným altruismem. Ničí morální a svobodný život všem poctivým svobodným zodpovědným občanům.

2 0
možnosti
Foto

Toho novináře nechal zlikvidovat někdo z politické kasty co vládnou Slovenskému státu.

2 0
možnosti
Foto

Prosím vás, pane Kroupo, buďte tak hodný. O čem je ten blog?8-o

2 3
možnosti
Foto

Můžete v klidu jít otravovat někam jinam, o vás není...

6 0
možnosti
Foto

Před několika lety jsme si na služební cestě objednali nocleh na jednom zapadlejším bývalém rekreačním zařízení ROH na západním Slovensku. Když jsme tam podvečer dorazili, v restauraci tam cosi slavila poměrně početná skupina mladých lidí v černém. Připadali nám dost divní jako nějací mafiáni. Když odjeli, zeptali jsme se obsluhy, co to bylo za lidi. Dostalo se nám odpovědi, že to byli "kukláči", tj. lidé ze speciální policejní jednotky. A ta oslava prý byla kar na počest jednoho jejich kolegy zavražděného ve službě. Tak jsme si řekli, že tady to je fakt drsný.

2 0
možnosti
Foto

To je známý úkaz - linie chování a vzhledu mafiánů a policajtů je někdy k nerozeznání...

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám