Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Pokud by kampaň Me Too měla za výsledek, že nebudou soutěže Miss, budu tleskat. Soutěže považuji jen za skrytou a pozlacenou prostituci.

0 0
možnosti
JT

Tedy pokud by ovoce kampaně Me Too skutečně bylo nepořádání soutěží Miss, tak to bych opravdu konečně řekla, že přece jen ta blbina byla k něčemu dobrá. Všechny soutěže krásy jsou jen pozlacená prostituce.

0 0
možnosti

Karma jasná. Soutěže Miss ale určitě zakázány nebudou, to by byla mačovská diskriminace. Ostatně, jak víme, žena se chce líbit především sama sobě. Proto pořadí v soutěžích budou určovat samy soutěžící ženy podle vyjádřeného stupně obdivu k sobě samé. Pro spravedlivou vyrovnanost budou k soutěžním kláním připuštěni i muži, nicméně, s předem zdůrazněným zákazem pohlédnout ženám na pódiu jinam než do očí. MeToo policie bude bdělá a každý z trubců, který bude nahlášen, skončí opovržen v bídné samotě na okraji slušné společnosti, dokud tato zcela nevymře.

0 0
možnosti
ML

Našťastie, v omnoho zaujímavejšom Moto GP sa ešte nezbláznili.

http://www.crash.net/motogp/contentm/889297/1/gossip-motogp-keep-grid-girls

1 0
možnosti
Foto

V jediné pohádce, myslím, že se jmenovala Ať přiletí čáp kralovno, zpíval král Petr Nárožný písničku, v které byla tento text ,,všechno na ruby tu je, všechno na ruby tu je". Skvěle se hodí i pro dnešní dobu. Snad je to tím, že v ní hrál ministr Stropnický.

3 0
možnosti
Foto

Příznačně vystižené, chvályhodné. Věřím, že i drtivá většina našich normálních žen s tím musí souhlasit. [>-]

2 0
možnosti
OH

Velmi dobře! Napadají mě další souvislosti. Ženy konečně ušetří (anebo jejich muži) spoustu peněz za šminky, módní doplňky, kadeříka apod. zbytečnosti. Když se už nebudou muset líbit chlapům, tak proč by to dělaly, že? Také se naskýtá otázka, zda by nebylo vhodné zlikvidovat všechna umělecká díla, inspirovaná krásou ženského těla - akty, obrazy, knihy, poezii a co já vím, co ještě. V neposlední řadě ihned zakázat nejrůznější roztleskávačky na sportovních událostech! Čeká nás zkrátka všechny spousta práce.

2 0
možnosti
Foto

Jednou mně jedna žena prozradila, že se ženské prý nelíčí jen pro muže, ale i v rámci konkurenčního boje mezi samičkami - jedna hodnotí druhou. Takže si myslím, že se budou ženy šminkovat dál, jen my, muži, se na to za chvíli nebudeme smět dívat ani jedním okem...

4 0
možnosti
OU
BH

Nemusíte doufat, to je hotová věc.;-( Když se nic ve vývoji nezmění...:-/;-)

2 0
možnosti

Doufám, že se to nestane, ale ta vybičovaná vlna blbosti opravdu nezná tematických hranic. Falšují se dějiny, byrokrati fušují do fyziky, množit se budeme dělením ...

7 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám