Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlasím s panem Řezníkem, že bez peněz se prezidentská kampaň dělat nedá.

Jediní, kdo jsou schopní si platit prezidentskou kampaň sami, tak jsou Michal Horáček nebo Andrej Babiš. Co se týká Jiřího Drahoše, tak po důkladném rozboru celé situace už jej příště jeho sponzoři nepodpoří, zvlášť když si "přežvýkají" jeho bláboly typu "neprohráli jsme" či "dáme se do toho". Musíme si uvědomit, že Drahoš většinu hlasů získal jako Antizeman po neuvěřitelné mediální masáži "lepší kdokoliv jiný na Hradě, než Zeman."

Ostatně stačí si přečíst příspěvky řady blogerů a diskutujících.

A to pro příští volby stačit nebude. Osobně si myslím, že sponzoři, kteří vsadili na Jiřího Drahoše tentokrát vsadí na Pavla Fischera. Ten je politicky i mediálně zkušený a ví, co chtějí voliči slyšet. Pokud to nepřežene se svojí rusofobií a naprostým vazalstvím k Washingtonu, měl by šanci.

2 1
možnosti

Pane vachmajstr, voni sou hlava;-O;-O;-O!!

0 0
možnosti
Foto

Jen poznámka.

Podle mého gusta je např. takový Pan Pirk. Jenže ten je podle vás a většinu nyní volících nevolitelný, protože nesplňuje vaše "kriteria". To je gusto, co?

1 0
možnosti
Foto

"Volič dal jednoznačně najevo..." no, už to je troufalé tvrzení, spíš nepravdivé.

Jenže v tom výčtu charakteristik chybí, že tentýž volič dal najevo, že chce člověka:

- egocentrického a arogantníhol

- který osobní zájmy staví nad zájmy země, kterou má reprezentovat

- krajně samolibého a lživého, který nerespektuje státní instituce a právní řád

- jemuž nečiní problém glorifikovat to, co před nedlouhou dobou kritizoval...pokud mu to přinese osobní prospěch.......

...................

Dalo by se ještě pokračovat dál, ale nemám rád dlouhé popisy. Zkrátka něco víc než polovina VOLÍCÍCH (neplést s voliči), že chce aby stát reprezentoval člověk sice s politickými zkušenostmi, ale s charakterovými vlastnostmi nevalné úrovně, s nímž by většina nešla do party.

Inu... každý podle svého gusta. :-)

2 0
možnosti
Foto

Výrazný politik, který se cestou neumazal neexistuje a o pány Gazdíky, Bělobrádky a Fialy nikdo nebude mít zájem. Tací se volí pouze jako předsedové stran, kdy jednotlivé názorové frakce hledají člověka bez názoru a charizma. Takového prezidenta většina voličů nepřijme, u nás by naštěstí nějaký druhý Kiska neměl šanci.

1 1
možnosti
Foto

A jak seženu peníze na kampaň?

2 0
možnosti
Foto

Vydejte své názory knižně a budete v balíku. Mackův Saturnin hadr. ;-D

0 0
možnosti

J59i45ř55í 42P10u68d64i45l

2. 2. 2018 12:33

Píšete "občan dá přednost člověku .... , který se cestou neumazal od nějakých afér" .

Nevím jakého občana máte přesně na mysli, když na Hradě sedí Zeman, jehož politickou kariérou se táhne jedna aféra za druhou. Pominu prkotiny typu prodeje menšinového podílu v Mostecké uhelné (za cca 0.65 mld - odhadci oceněn na 3.9 mld) a jiné. Připomenu Vám jen Zemanův majstrštyk tzv. "vymožení" ruského dluhu. Zaokrouhleně nám Rus dlužil cca 100 miliard, ruská duma uvolnila k úhradě cca 50 miliard, do české státní pokladny doputovalo necelých 25 miliard :-).

Jelikož podstatnou část dluhu tvořily částky za naši uranovou rudu, lze v nadsázce říct, že Zeman nechal naše nerostné bohatství Rusům za pár šlupek. Lithium hadr, Topolánek žabař....

4 1
možnosti
Foto

Znovu opakuju, že vycházím z předpokladu, čeho si bude volič cenit za pět let, právě i s ohledem na výsledek současných voleb...

2 1
možnosti

Dobrý den vážený autore, nerozumím Vašim závěrům, neboť podle nich je pan Zeman naprosto nezvolitelný.

1 1
možnosti
Foto

No právě proto jsem v úvahách o příštích volbách vycházel z předpokladu, že se v některých směrech voliči poučí.

1 0
možnosti

No ne, že bych chtěl znevažovat článek a jeho myšlenky, ale Jarda se vrátil a děti se mu jaksi nechce, nebo nedaří plodit, tak nač hledat dalšího kandidáta(ku). Za pár let ještě více dospěje a pak to bude už jen legrace ....;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám