Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rv

Nevěřím na Zemanův výmysl "pražská kavárna"! Nic takového neexistuje! Alespoň nic takového, co definuje Zeman a jeho stoupenci. Život svobodných občanů je mnohem barvitější! A jen těm svobodným věřím, kteří nenosí brýle mámení!

:-)

3 1
možnosti

Rekl bych, ze ten ironicky nazev "podivuhodne" nedokazi pochopit pouze ti, které zahrnuje. :-)

0 1
možnosti
MS

To jsou tedy bláboly. Nestalo se nic jiného, než že byly prezidentské volby a proti Zemanovi se postavilo osm protikandidátů, nic víc, nic míň. O žádné prosazování ideálního stavu v naší zemi nešlo. Vám by se zřejmě nejvíc líbilo, aby Zeman neměl protikandidáta žádného a byl zvolen jednomyslně jednotnou Národní frontou.:-P

1 0
možnosti
PV

četl jste vůbec ten článek nebo jen perex?

0 1
možnosti
KS

Češství přece není uzavřenost před ostatním světem. Tohle bylo Čechům "naordinováno" až po druhé světové válce. Do té doby jsme tu měli od počátku dějin mnoho národů. Ve středověku byl Čechem ten, kdo bydlel v Českém království. Až v 19. století byl Čechem ten, kdo česky mluvil. Ostatní byli českými Němci, Vlachy atd. O svém svědčí už jen to, že Češi mají jen 30 % slovanských genů, ostatní jsou germánské a keltské.

1 0
možnosti

Kdo nám stavěl katedrály? Cizinci! Kdo u nás rozjel sklářskou výrobu? Cizinci! Kdo u nás rozvíjel vinařství a zemědělství? Cizinci! Proč jsme si vždy vážili cizinců? Protože jsme byli bratry Ježíše Krista!

Postkomunisty však těžko přivedeme k rozumu!

:-)

1 0
možnosti
Foto

To že má někdo jiný názor než Vy z nikoho nedělá to co píšete

- zkuste se podívat na volební výsledky a zjistíte že

83% voličů p.Drahoše žije mimo Prahu.

3 0
možnosti
JK

J50a53i 75K62u67d95o

4. 2. 2018 19:55

Ty vaše trapné a stupidní žvásty o tzv. "pražské kavárně", účelově vymyšlené vlastizrádcem Zemanem a šířené hradním blbem Ovčáčkem..., To jen potrvrzuje Vaši čecháčkovskou zaprděnost a malost, které tak imponuje ten hradní gang čtyř zločinců, kteří neustále víc a víc škodí této zemi.... RvRvRv

4 2
možnosti
PV

Kecy o čecháčkovské zaprděnosti a malosti jsou přesně ta věc kvůli které to ti nerozhodnutí nakonec hodili Zemanovy (a o čemž je vlastně článek - fronta proti češství).

Já jsem ho nakonec nevolil, ale přesně díky těmhle kecům jsem měl fakt nutkání mu to na just hodit.

1 1
možnosti
Foto

přesně tak to vidím...., nepoučili se nenaslouchají... nechápou zahledění sami do sebe.... pan Drahoš jen citoval to co mu jeho poradci řekli..nic osobního tam nebylo..

4 3
možnosti
KK

Jak píše váš milovaný Kojzar - Škůdci se „nedokázali smířit s prohrou“. ;-D;-D;-D

2 1
možnosti
JK

Píšete: "volby vyhrávají lidé starší". A to je právě ta chyba. Protože to, co ti starší dnes zvolí, v tom budou muset žít ti mladší, i když už ti starší budou čuchat ke kytkám zespoda.

2 6
možnosti
VK

Počkejte..volby jsou přece každých 5 let, ne?

1 2
možnosti
Foto

P15e44t58r 50H47a54h47n

3. 2. 2018 10:42

Termín "pražská kavárna" prostě frčí přesto že je zevšeobecňující a dojednohopytlestrkající s přídavkem "elitáři". To konvenuje těm prostým lidem? Proč jsou zrovna oni solí země? Nevyhráli pro svůj solný potenciál, ale proto, že je jich prostě víc. Dobře na ně fungují strategie založené na nízkých pudech, které komunisti vždy ovládali. Rozlišovací schopnosti jsou dané úrovní IQ a na nich jsou založeny i IQ testy. Vyšší rozlišovací schopnost = rezistence vůči podsouvání a klamavé reklamě. To není elitářství, ale nechápu, proč je IQ stigmatizováno a vnímáno nepřátelsky. I to souvisí s dělníckou pěstí proletariátu a dělného lidu už od soudruha Lenina.

P.S.:Oblíbené slovo:"tací".

10 4
možnosti

Ano, byli jsme orientováni před Listopad, ke komunistům, k ruským služebníkům, byli jsme orientováni na staré a chudé. A podle toho volíme! :-)

0 0
možnosti
Foto

Ze clanku je citit dost sebereflexe.

Je pravda ze za Drahosem ta kavarna stala a to mu hodne uskodilo, protoze obycejny clovek nema rad namyslene "elitni" jedince, kteri se ohaneji svym vzdelanim, nadrazenosti a udajnou neomylnosti...

Tyto zivly bohuzel prave tvori jeji jadro.

Dalsi vec, ktera Drahosovi zpecetila ortel byla primo silena, jednostranna medialni propaganda v jeho prospech, za kterou by se sveho casu nemuselo stydet ani Rude Pravo....obycejni lide kteri dokazou pouzit vlastni mozek primo nesnasi. kdyz se jim neco az takhle okate podsouva.

12 5
možnosti
Foto

P39e61t11r 51H16a33h30n

3. 2. 2018 10:33

A co naprosto šílená propaganda proti Drahošovi (vítač, estébák, pedofil, želé, loutka,...)? Tam to naprosto okaté podsouvání vlastní mozek v pohodě snese?

8 8
možnosti
JB

J53i69ř72í 22B44r31a52d31a

2. 2. 2018 15:00

Panebože, vy jste jedním z těch, kteří musí neustále rozdmychávat rozdělování společnosti opakováním toho, co vy a vám podobní subjektivně vnímáte ze slov úzké skupiny lidí, kterou nazýváte pražskou kavárnou. Ano, je tady skupina lidí, kteří řeší inteligenci a myslí si, že jejich pohled na svět je ten jediný správný. Já bych se ale vsadil, že naprostá většina těch, kteří šli k volbám a nedali hlas Zemanovi, jsou normální lidi, kteří nemají potřebu někoho nálepkovat, nad někoho se vyvyšovat nebo svoje postoje prezentovat jako jediný správný světonázor. Takže nechápu, proč se zabýváte nějakou pražskou kavárnou, když se jedná o malou skupinu praštěných lidí. Nebo tím snad chcete říct, že váš popis pražské kavárny sedí na všechny, kdo Zemana nevolili?

14 2
možnosti
TH

R^R^R^

Blog je cely nesmyslny. takhle to prave vubec neni.

4 3
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám