Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

O Zemanovi už všechno víte, takže víte do čeho jdete. Byl jste vícekrát jeho kritikem, takže pokud mu hlas dáte, nebude to určitě unáhlené rozhodnutí. Odpovězte si na otázku: pan Zeman je muž mnoha pevných názorů, ale učinil za svých pět let něco hmatatelného pro jejich podporu, nebo jen řečnil?

O Drahošovi toho tolik nevíte, ale to nikdo z nás, takže na to Vám nikdo nedá fundovanější a nezávislou radu. Takže se nenechte ovlivnit tou předvolební mlhou s brýlemi, želé a fíkusem. Můj skromný názor je, že to ani zdaleka není takové ořezávátko. Odpovězte si na otázku: může být horší než Zeman ve věcech, které skutečně patří k prezidentování?

A hlavně, nenechte si do toho od nás kecat:) Nevolit je koneckonců taky volba (i když pro mě jen v případě nouze nejvyšší)

2 0
možnosti
VC

V57i69t 41C75h87a82l38u72p33a

19. 1. 2018 10:24

Pokud Vám nesedí ani jeden z kandidátů, je tu krásná možnost - nevolit nikoho. Někdo z těch dvou zvolen bude, ale budiž Vám aspoň ke cti, že jste k tomu svým hlasem nepřispěl

0 0
možnosti
VL

Otázká je ještě jednodužší a zní - chci dál jako prezidenta proruskou zombie? Určitě ne...

0 0
možnosti
BM

Tak, já volím samozřejmě Zemana. A kdybych se měl rozmýšlet mezi nimi tak volím zase Zemana. Už jenom proto že Drahoš přijímá podporu od Horáčka a Topolánka.

Česká republika na prvním místě!

1 5
možnosti
FS

Pane Malý, ovšem až za Čínou a Ruskem! Vezměte např. v potaz, jak statečně se pan Zeman bil za uznání anexe Krymu a odstranění embarka proti Rusku ve svéch projevech v Evropském parlamentu i v OSN a jak málo či nic ohledně imigrace vyjednal s konkrétními nejdůležitějšími státníky Evropy, s nimiž se ani nesnažil kontaktovat.

2 0
možnosti

Slogan o hrdém národě má jistě od Horáčka, podobně jako jeho bazarové billboardy. Jinak president je jako senát - ke zrušení.

0 0
možnosti
JH

J46a73n 63H47á84l60a

19. 1. 2018 8:46

Čekal jsem od vás faktické argumenty, například kdo tedy stojí "za Drahošem", kdo jsou jeho poradci - ale v podstatě jste rádoby vyváženým článkem vrstvil špínu na Drahoše a to bez jediného důkazu. Nevím, nerozumím, nechápu.

V prvním kole volby jsem Drahoše nevolil, volil jsem Fischera, ale kdokoliv z první čtyřky uchazečů je podstatně lepší, než ta ruskočínská zrůda, co na Hradě dělá ostudu Česku nyní.

2 0
možnosti

Nevyjdou decentní pánové vybraných mravů, cpoucí prachy do Drahoše, nastejno?;-D

0 1
možnosti
AW

Chcete mít prezidenta co ignoruje zákony? Aneb Mynář a jeho prověrka? Atd.

3 0
možnosti
BM

Mohl by jste si něco zjistit o Mlynářových prověrkách než se začnete projevovat?

0 2
možnosti
ED

to, že je Drahoš "měkký" a "bez názoru" je dost jeho strategie jak zaujmout maximum lidí. Ve skutečnosti je mnohem ráznější. To je alespoň od lidí co ho znali už dříve. Ono jinak by asi nešlo ani vést Akademii věd...

2 0
možnosti

ja zajisté virtuózem vytváření intrikářských koalic.

0 0
možnosti

pan Drahoš by zajisté zákon o zdanění finančních náhrad církvím nepodepsal

0 0
možnosti
JK

No a pak by ho sněmovna mohla přehlasovat. Ono to veto není zas tak významné.

0 0
možnosti
SL

LIDI - přestaňte se navzájem urážet !

Volte si koho chcete. Ostatní můžou mít jiný názor - tak jim ho nechte. Pokud Vás nepožádají o oponenturu jejich názoru, tak je nechte být .

Máte rozum a cit. Tak je použijte.

Většinou nejvíce křičí ti, co si sami sebou nejsou jistí, nebo psychopati. Urážením těchto "lidí" jen krmíte jejich EGO :-) a nic Vám to nedá :-) .

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám