Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Důvod, proč slušný člověk nevolí Babiše, jste dobře popsal tady? "Babiš si dovolí vydělávat mraky peněz díky zákonům a dírách v nich, které však nemá na svědomí on, ale naopak přesně ti, kteří dnes řvou, jako by je na nože brali. To si asi nepomysleli, holenkové, jak si někdo dovolí využít jejich výroby zákonných zmetků, které si jeho současní političtí protivníci připravovali pro sebe

Zdroj: https://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=628377";

Vám nejde o to, aby se Vám žilo líp. Vám jde o to, aby se ostatním žilo hůř. Nechci svou kozu, ale potěší mě, když sousedovi chcípne.

Prostě malý česky člověk.

0 0
možnosti
Foto

Vážený pane Kroupo, jsem s Vámi zcela zajedno a vážím si Vaší osobní odvahy. Štvanice, které naši, snad už bývalí, politici, pořádají, jsou opravdu hanebné. A to jsem dost korektní. Největší doporučení k tomu, abych Babiše volil, je to, jak se ho všichni ti lotři bojí. R^

0 0
možnosti

pardon, ale jste fakt úplně mimo...to jako krást je normální, když kradli oni může i Bureš?

4 0
možnosti
Foto

Taze chcete rict ze krast je normalni a mame se smirit s tim ze to delaji vsichni politici vcetne pana Babise ? Neni to trochu zbabely postoj ?

4 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

T70o49m47á46š 32S97m49o57l90a

19. 10. 2017 16:02

Kroupo, Kroupo .... ve Vašem věku už byste měl poznat lháře

5 1
možnosti

Víte proč ho nevolit? Protože ho může přejet auto, stihnout infarkt, mozková příhoda a nevím co ještě. Nepřeju mu to a ani nikomu jinému, ale v okamžiku kdyby se to stalo, je celé jeho hnutí v hluboké temné propasti. Hnutí ANO nemá základnu budovanou odspodu. Je nenahraditelný. Není nikdo, kdo by to vzal za něj. Nemají žádný program, který by vyšel prací zezdola. Jsou to pouze jeho teze ( a možná že ani jeho nejsou). Ale celé to stojí jen na jednom člověku. Může přijít jakýkoli kolaps a celé se to zhroutí jako domeček z karet.

4 0
možnosti

V14í65t 92K68u80č31e69r50a

19. 10. 2017 13:47

Souhlasím s Vámi v tom, že Babiš není o nic horší než ostatní politici.

Jenomže on si svůj vstup a existenci v politice postavil právě na tom, že není stejný jako ostatní - což není pravda. Když to není pravda, tak je to lež. A když chce někdo něčeho dosáhnout lží není pro mně důvěryhodný.

5 0
možnosti

Jistě, ale ani v tom lhaní není o nic horší než ostatní takže ani to není důvod hodit to jim.

Já jeho voliče chápu. Fakt je ten že za poslední 4 roky se moc nekradlo, což je prostě oproti minulosti obří pokrok. Kdo si vzpomíná na kauzy pandurů, gripenů, počítačů do škol a spousty dalších nákupů kde zmizely miliardy tak ho prostě 50 mio z EU dotací moc nevytrhne. Zvláště když za ty 4 roky ANO žádnou miliardovou kauzu nemělo a i na obraně je docela klid.

A druhý fakt je ten že zemi se daří, je to spíše klika že vládnou za konjunktury ale takhle se nedařilo ani když jsme minule rostli o 4%, takže to je druhá věc kterou voliči vnímají. Ano za to prostě slízlo smetanu.

2 0
možnosti

R71a26d34e19k 64H23o87d50a74ň

19. 10. 2017 11:24

Důvod je přece prostý: představy o tom, že "všichni doteď byli špatní, kradli, zpronevěřovali" a "teď přichází spasitel" mají jeden podstatný háček. Ten "spasitel" právě v tom prostředí vykouzlil peníze "z ničeho", a přisátý právě na ten "špatný" stát.

Je tu spousta podnikatelů kteří dokázali vydělat podnikáním peníze. Babiš má ale v historii spoustu kroků které s nějakou čistotou nemají mnoho společného. Ať už začnete tím jak se dostal k Agrofertu, tím jak odrbával stát aby se dostal k dotacím či vyhnul daním atd. V podstatě na něj daleko víc než co jiného platí "lupič je nejlepší hajný" až na to, že on i na MF zůstal tak trochu lupičem. To vše samozřejmě pod taktovkou "reklamek", které ho pečlivě lakují na růžovo ať už se vymáchá v čemkoli.

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS