Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

RvRv Váš názor o krádeži je v rozporu s předními záp. politiky a i předseda rady Evropy označil Zemanův projev za moudrý. Přičteme-li k tomu vyjádření šéfa právníků při EU (AALEP), že i dle ústavy Ukrajiny bylo referendum a následné připojení k Rusku legální, jsou všechny útoky na Zemany jen osobní nevraživostí se slaboduchou argumentací.

0 0
možnosti
Foto

Víte, pane Kulhavý, mně osobně je celkem jedno, co o výroku pana Zemana řekl předseda rady Evropy, nebo nějaký šéf právníků. Já mám svůj názor, svoje svědomí a na ostatní kašlu. A v mém článku nepíšu jen o kauze Krym, ale o jiných věcech, týkajících se poslední doby a projevů pana Zemana.

2 0
možnosti
JH

Pane Vladimíre, vždy jste byl svérázný a úžasně bojovný, což k mládí patří. Ale když se teď dívám na tu Vaši čerstvou fotku, říkám si že už je čas z toho vyrůst....

Víte, dívám se teď každý čtvrtek na hovory se Zemanem - televize Barrandov, a pozorně prezidenta poslouchám. Úplně každé slovíčko bych nepodepsal, ale všechno to má hlavu a patu. Tvrdít o Miloši Zemanovi, že je duševní mrzák, je zvláštěpak od Vás velice, velice odvážné...:-)

0 0
možnosti
Foto

Víte, kdybych byl sám, kdo začíná mít podezření na změny v duševním zdraví pana Zemana, pak bych se určitě nad Vašimi slovy zamyslel, jelikož tomu tak ale není, nemám moc nad čím víc dumat. Prezident dělá a říká věci, které podle mého, a nejen podle mého názoru, nejsou u vrcholného politika "normální". Kdyby to říkal ten strejc v hospodě, jak jsem psal ve svém přirovnání, dalo by se to skousnout, ale jak už jsem naznačil, takového strejce s názory, jaké má, bych já osobně za svého prezidenta nechtěl. A proto ani nechci, aby byl v příštím období prezidentem pan Zeman. Ano, i já občas najdu v jeho slovech něco, s čím mohu souhlasit, bohužel ale čím dál více nacházím jeho slov, se kterými souhlasit nemohu. A taková slova čím dál více převažují nad těmi prvními. To, že mezi současnými kandidáty nelze snadno nalézt ve většině pozitivní personu, ještě pro mě neznamená, že bych se chtěl spokojit s dalším působením pana Zemana. Když si uvědomím, jaké v podstatě náš prezident NEMÁ pravomoce v rozhodovacím procesu, pravomoce, které má u nás jen vláda potažmo obě komory parlamentu, tak je vlastně úplně jedno, zda bude na Hradě sedět "sluníčkář", nebo jeho opak. Tím chci říci, že pan zeman může desetkrát denně uspokojovat i moje názory na nebezpečí islamizace, ale praktickou váhu jeho slova nemají - nemá páky. ostuda, kterou ale naší zemi stále dělá kamkoliv se vrtne, je mnohem nebezpečnější než to, kdyby mluvil o potřebě vítat migranty. Jinými slovy, si může cintat pentli jak chce, důležité je, jaký postoj k danému problému zaujme vláda a jaký postoj nakonec projde schvalovacím procesem v parlamentu. Takže prezident rozhodovat fakticky nemůže, ale ostudu nám dělat může a to je to, s čím se nemohu ztotožnit.

2 0
možnosti

I13v74o 12Ž29á90č63e85k

12. 10. 2017 1:15

Víte, oni ti strejci v té hospodě jen žvanili a žvanili, ale žádný se nezvedl, nepopadl hůl a nešel zjednat spravedlnost. Až ten starý ožrala jim na rovinu řekl, aby nedělali machry, když se nemají k činu. A aby se zasadili o to, aby ten obraný aspoň něco dostal.

1 0
možnosti
FF

A co si Rusko takto "koupí" příště, když by mu mezinárodní společenství tímto způsobem dalo najevo, že je anexe území a následné reparace přijatelný způsob rozšiřování území.

0 0
možnosti
RJ

R73a38d11e62k 96J10a37r89o68š

11. 10. 2017 21:15

Nežli sluníčkový Drahoš, to raději pitoreskní Miloš.

Já Emana nemusím, ale kdyby hrozilo, že bude na Hradě sluníčko, tak mu to hodím.

Aneb, sdílím názor Gábiny Osvaldové, že se při Emanových kouscích a šarádách nepohoršuji, nýbrž řvu smíchy ;-D Neboli sranda muší bejt...

3 3
možnosti
Foto

Krym ale nepatří Ukrajině, ba ani Rusku, patří Krymčanům.

1 1
možnosti
Foto

Dobré příklady názory. R^

Karma.

0 0
možnosti
BH

Pro autora blogu: Češi v roce 1920 obsadili a posléze ukradli Zaolší. Byli příkladem pro Putina, který stejným způsobem postupoval vůči Krymu. Po roce 1945 Češi kradli podruhé. Dočkají se polské organizace na Zaolší kompenzací za ukradený majetek? Zameťte si nejdříve před vlastním prahem a pak komentujte situaci na Ukrajině.

0 2
možnosti
MN

Zbytečně plýtváte časem, když takové věci píšete... Miloš se nejspíš voleb ani nedožije. :-/

2 2
možnosti
Foto

A54l76e93š 76P52r88a89g80e94r

11. 10. 2017 17:40

Jo, tak tohle je velmi trefný, gratuluji, pane. R^

6 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám