Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dvoumetrový chlap chce nakopat trpaslíka za kterým stojí další dva co mají sto osmdesát. Když toho trpaslíka potopí, budou stát přímo proti němu a každý sám. Stejně tak nechce rusko pustit Ukrajinu a Sýrii, protože chápe salámovou taktiku USA, které studenou válkou neskončili.

1 5
možnosti
Foto

Problém navíc tkvi v tom, že USA toho trpaslíka si sami vypěstovaly. Kdyby se do toho nemontovali, tak Korea v nejhorším případě je dnes tam, kde je Vietnam. Co se stalo tak světoborného, že se sjednotil pod komunistickou nadvládou?

1 4
možnosti
Foto

Nebuďte hysterický, Izrael má také jaderné zbraně a nikomu to nevadí.

1 6
možnosti

P70a94v28e75l 83V42é41b80r

14. 8. 2017 21:53

On je to ale trochu rozdíl.

Moje žena má několik setsakra ostrých nožů (o to se jí starám). Přesto se nikdo těch nožů, ani mé ženy, nebojí. Naproti tomu onehdá jedna schizofrenička popadla nejbližší nůž - ani ho nevlastnila - a ubodala nebohou náhodně vybranou oběť.

Ono prostě záleží na tom, kdo tu zbraň vlastní a co s ní chce dělat. Severokorejského vůdce nepodezírám, že by chtěl jenom bránit světový mír. Izrael brání výhradně sám sebe (a vlastně světový mír!).

9 1
možnosti
Foto

Vlastně s vámi souhlasím, i když jste zapomněl na jednu důležitou věc. Tou není to, jestli Čína a Rusko Trumpovi dovolí s Kimem zatočit. Dejme tomu, že se stane zázrak a dovolí. Co ale potom s 25 miliony Severokorejců, kteří neumí žít svobodně? O obrovské materiální propasti mezi nimi a civilizovaným světem nemluvě. Rozdíl mezi NSR a NDR nebyl kdysi ani zdaleka takový, jako je nyní mezi Koreou a KLDR a rozdíly jsou tam vidět dodnes. Kdo tohle vyřeší, odstraní Kima:-)

7 0
možnosti

To už je asi tak ta poslední věc k řešení. Hodně Jihokorejců má stále na severu příbuzné. Jihokorejské továrny by rády expandovaly na sever. Bylo by to problematické a bolestivé, ale nemám strach, že by se to nevyřešilo

2 0
možnosti

Většinou s Vámi nesouhlasím, ale dnes je hezky, slunce svítí, tak proč pro jednou neudělat výjimku? ;-)

0 0
možnosti

J53a50n 76R85á92ž

14. 8. 2017 18:28

S textem souhlasím, ale to "Korey", mne trhá oči.

Jak lépe češtinářsky by vypadal nadpis takto "Situace kolem severní Koreje připomíná...atd"

1 0
možnosti
Foto

Na titulce to někdo "opravil" a dal tomu korunu: "Koreji". Korey rve oči, ale je to správně. Nejlepší je to vaše "Koreje":-)

0 0
možnosti
Foto

́Kdo začal první snít o nadvládě nad korejským poloostrovem, napovídá datum přijetí jihokorejské ústavy, která vyhlásila svrchovanost jižní Koreje nad celým poloostrovem.

Je mí líto, pokud tento fakt není denně propagandou připomínán, stává se vše ostatní nepravdou.

1 4
možnosti
Foto

;-) Ale kdeže. Toliko hrátky, vyhovující oboustranně:-)

1 1
možnosti

P49e14t54r 88L25a80n70g69e91r

14. 8. 2017 15:08

Můj názor? Zašlápnout toho iráckého igráčka do písku. Dřív, než bude ještě nebezpečnější. Bohužel s ohledem na sousední země to tak jednoduché není.

0 1
možnosti

P73e87t29r 80L13a38n22g50e42r

14. 8. 2017 15:09

oprava - korejského igráčka

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám