Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Věřím, že voliči p. Zemana mají svého prezidenta skutečně rádi i jako člověka a se zdravým úsudkem budou volit jiné kandidáty a dopřejí mu klidné dožití na Vysočině. Objímání stromů na Vysočině by mu už teď slušelo více než ambice pošetilého starce.

2 0
možnosti
Foto

Ano, Zeman opravdu s vysokou pravděpodobností může být znovu zvolen.

Stejně tak, jako se bude zvyšovat brunátná nenávist a sprostota jeho odpůrců zaslepeně útočících jak na Zemana, tak i na jeho příznivce a voliče bez jakýchkoli relevantních argumentů a důvodů.

(Doufám, že tento můj názor nebude zdejšími adminy smazán s obligátním odůvodněním, "že se nehodí do slušné diskuze". Potom bych si opravdu musel začít myslet, že za "slušnou diskuzi" tady lze považovat jen a pouze sprosté napadání prezidenta Zemana a všech těch, kteří ho sprostě nenapadají) Rv

0 1
možnosti
ZJ

... můj hlas v prvním kole - pakliže bude kandidovat ( což doposud není jisté, poněvadž údajně musí nejprve získat podporu své manželky+mnoho podpisů na kandidátní listině) - má už zajištěn senátor Jaroslav Kubera.

1 0
možnosti
Foto

No, ten se taky "povedl"... :-)

2 2
možnosti
Foto

K69a53r91e93l 37C69a66c19h

10. 3. 2017 11:15

Určitě bych si dovedl představit na postu českého presidenta člověka v určitých ohledech lepšího, než je president současný . Žel Bohu (ať se jako ateista nerouhám), nikoho takového nevidím. Pokud se v našem malém rybníčku nikdo takový nevylíhne, musíme se spokojit s tím, že náš představitel bude nějaké své malé nectnosti mít a musíme být schopni rozeznat, v čem naší zemi i přes své nedostatky přinese prospěch. Konec konců - sáhněme si do svědomí - kdo z nás nějakou nectnost nemá, že? A buďme spravedliví - který velký, dějinami oslavovaný politik je neměl?

2 0
možnosti
EH

Zeman je ješita, co by nechtěl prohrát. Proto čekal s oficiálním oznámením na dobu, kdy si bude jistý, jestli ho lidi budou volit nebo ne. Takže bych se divila, kdyby neměl druhé období.

0 0
možnosti
Foto

Šedivá je všechna teorie a zelený je strom života. Autor má v článku některé dobré postřehy, se kterými souhlasím, a proto karma.

3 1
možnosti
BM

Potřebujeme někoho kdo nebude podléhat různým "cizáckým" nátlakům, vlastence a někoho kdo půjde s lidem. To splňuje pouze Zeman. Zkuste zapřemýšlet jak by to asi fungovalo a vypadalo za Horáčka. Kdo všechno by nalezl na různé posty. A nastoupila by "degradace" obyčejných lidí.

1 4
možnosti
PN

P43e89t47r 32N37ě36m65e24c

10. 3. 2017 10:57

"obyčejných lidí" - :-)

0 0
možnosti
PN

P98e10t25r 69N41ě52m96e41c

10. 3. 2017 10:41

třeba mu to zdraví nedovolí R^

0 0
možnosti
EH

Havlovi taky "dovolilo". ;-)

0 0
možnosti
RH

Já mám na prezidenta vcelku skromné požadavky. V žádném případě netrvám na člověku, který kopíruje mé politické názory. Chci aby byl: konsensuální a nepřiživoval konflikty ve společnosti, slušný, inteligentní, vzdělaný a prozápadní.

2 0
možnosti
PN

P62e82t14r 10N39ě59m46e54c

10. 3. 2017 10:40

prostě Zeman :-)

0 1
možnosti
JSS

Zeman se už předvedl do nahoty.... Nemůže zvítězit, nečelí nepravostem, je svázaný s minulou levotou !

0 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám