Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak to je možná nejšílenější teorie, kterou jsem na toto téma četla :-) To už jste rovnou mohl napsat, že tam přišel Ovčáček a přiznal, že to podělali ;-D

1 0
možnosti
Foto

J45a16n 66A96n30d12r86l78e

28. 10. 2016 3:00

a není, sakra, jedno, jestli někdo tam něco mel rici tam ci onam? prima je privatni stanice, at si vysila co chce, ale at to doprkna rekne jasne, tohle nebudeme vysilat, protože: ale to oni ne, jen zase lzou a lzou a lzou., zbabelci.. uplne stejne jako Hrad... ach, jo ;-(

0 0
možnosti
MS

Na ten váš výpotek se nedá reagovat nijak jinak, než starou dobrou říkankou: "Kdyby byly v řiti ryby... atd." :-P

1 1
možnosti
Foto

Sice nevím, čím jsem Vás nadzdvihl, když jsem jasně uvedl, že jde z mojí strany o pouhou spekulaci, ale i tak Vám přeju krásné prožití zítřejšího svátečního dne :-)

0 0
možnosti
VK

Vysvětlení je prosté. Komu poskytuje Zeman exkluzivitu z českých televizí. Ano, je to Prima. A o tu by mohla lehce přijít že. Cožpak není MZ proslulý svou mstivostí?

3 0
možnosti
VS

To je zcela jednoduché. při pádu IPB se Ivan Zach stal miliardářem majitelem Primy (Premiéry), během jednoho dne. A hádejte kdo tehdy byl předsedou vlády.8-o

2 0
možnosti
Foto

O52t11t49o 29Č21e85r64n62ý

27. 10. 2016 12:07

Ať to bylo tak nebo onak, Prima asi nechtěla po zhlédnutí pořadu přilévat olej do ohně. Na popularitě jí to neubere, spíše naopak a když později pořad odvysílá, bude hezká i na té druhé straně, anitzemanovské. I když, zrovna těm se zavděčit..... :-/Konečně nejde o Zemana, to je jen zástupný terč, který je ale dobře vidět a zdá se, že čím víc se do něj pálí, tím víc mu to prospívá. Hlavně, že je na pořadu dne.

Nejde ani o Bradyho, pochopitelně. Nešťastný národ, kterému velí herci, spisovatelé a různí samozvaní buditelé, z nichž drtivá většina nemít dotační a jiné nadiktované penězovody, by si holt musela musela živobytí vygenerovat jinak. Ono by je to sebestředné šťouralství brzy pustilo.

8 3
možnosti
OK

Není důležité, zda Prima LHALA. U nás už ne.

2 0
možnosti
PP

Podívej se ještě ze třetí strany a spekuluj a spekuluj. Hlavně klid, to víš, že jsi nejlepší a nejchytřejší, tak krásně jsi to zase vymyslel. Větry z vítězného hradu, ....Ty máš ty myšlenkové pochody tak úžasné, že jsi jeden z mála pisatelů tohoto žánru, kterému věřím, že píše bez dopomoci. A to se cení. Tvoř a spekuluj .

0 0
možnosti
MD

Brady >= Dallas. Ovsem ne vasi vinou. Kdyz clovek vnitrne neco musi, je to neco jineho jako vnejsi pohnutky.

0 0
možnosti
Foto

Nemůžeme do toho vidět a nikdy asi neuvidíme. Ale celé to dění kolem pana Bradyho a navazující události jsou opravdu podivné. Skoro to vypadá jako takový novodobý puč.

Soudit nelze, neboť tak jako mohou lži vycházet z Primy, mohou vycházet i z druhé strany a to zcela cíleně ve snaze poškodit prezidenta. Je to 50 na 50.

Kdysi jsem byla fanouškem pana Krause, jeho humor býval břitký, někdy dost rýpavý, ale fajn.

Postupem doby se z jeho talk show stala trvalá agitka proti prezidentovi, prakticky nevyšel díl, kde by se do něj neobouval. Je to jako s pomalu dávkovaným jedem. Začalo to být otravné, protože zpolitizoval humor a prokázal tím pouze to, že když mu někdo leží v žaludku, není schopen svou osobní antipatii překonat s nadhledem baviče. Doslova mne otrávil. Možná proto ho teď vidím i jako dost nesoudnou loutku, navíc ve spojení s umělci, kteří si pletou zábavný pořad s politickou agitací a nerozpakují se to chrlit na národ.

A zase už poněkolikáté nabývám dojmu, že umělecké kruhy, nevím proč, si z nějakého důvodu myslí, že jen oni ví, jak má vypadat demokracie a jak ji máme chápat, my, obyčejní. Což mi připomíná výrok Jany Švandové - že herci jsou naprosto nepoužitelní, neboť celý život jen přehrávají a předstírají. Už to tak prostě mají. Když to řekne někdo z vlastních řad, tak už je to k zamyšlení.

20 4
možnosti
OK

Zapomeňte na PRIMU a umělce. Lže podle vás pan prezident Zeman?

2 0
možnosti
ZB

Nakonec si to Kraus zakázal sám,Vy jste tedy konspirační teoretik...;-)Ještě jste mohl napsat,že Brady si to vyznamenání stejně nezasloužil,protože v koncentráku pracoval pro nacisty...ano,i takovou špínu dokážou vyplodit fanatičtí obhájci "vlastence" Zemana,třeba je ještě doženete...Rv

5 6
možnosti
Foto

Vy jste opět mimo mísu:-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám