Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Valčíček na rozloučenou v této diskuzi, platný jinak i obecně. Poslužte si8-o;-D

Kdopak by se chtěl vohnout. No řekni vosude. No přece vůbec nikdo, jinak to nepude. Před nikým, nikdy, nikde, když sedíš si u kláves. Atˇ viděj to ty vidle, dej si je na závěs. A třeba s kupou hnoje, zavěs to na stránky, a všem to pěkně nandej, atˇ svěsej voháńky!

Sedíc u komplu s banánem, přehršlí info omámen,

info sou samý zatáčky, točí se svět, je na slačky.

V diškuzi zvrací princezna, lípnu jí plus a požehnám,

pro všechny jasný poselství - tomu se říká přátelství.

Zdroj: http://jiroudek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=553635

P.S.: a protřít si očka a užívat, alespoń občas, i vlastní úsudek, znalosti a zkušenosti, nemusí být na škodu. Ač, jak asi komu, že;-)

0 0
možnosti
OK

Soud přijal žalobu ve formě, v jaké vyla podána, soud vynesl rozsudek, rozsudek je pravomocný, rozsudek musí být splněn !!! Kecy a bláboly obhájců toho, že prezident, pod jakousi přiblblou záminkou, odmítl rozsudek splnit, vzkazují všem občanům : "S...e na soudy, dělejte si, co uznáte za vhodné, rozhodnutí soudů nemusíte respektovat." Od člověka, který málem nablil do korunovačních klenotů, to ani nepřekvapí.

2 0
možnosti
Foto

Toto ovšem neřeší prezident, že. Ač podle mnohých ano;-) Nu, a někdo věří mediím, a jedné političce, které M.Z. zhatil ,,geniální";-D plán, podle nejž si měli zajistit prebendy dle jejich představ(sestava je známá, jen mnozí mají, asi raději, krátkou pamět, že) na další období, a jiný vnímá VŠECHNY souvislosti;-)

1 0
možnosti

Případ „Peroutka“ ukazuje, že i prezident musí vážit svá slova...

.

No jak kterej, žejo. Ten náš to má přibližně tam, kam slunce nesvítí.

1 0
možnosti
Foto

;-D Tak s chutí;-D sleduji a poslouchám ČT24. Redaktor, pan Benda, právník ,,hradu" i další, je to prostě prča absolut na ,,entou"!R^ Doporučuji těm, co nesledovali, archiv ČT 248-o;-D

0 0
možnosti
Foto

P.S.: z hlediska právního NELZE přenášet v tomto případu zodpovědnost a tudíž ani ,,trest" na třetí osobu. V tomto případě na serv. org. hradu. To, že pí Kaslová a spol. vědomě obešli ,,uskalí", tedy, že místo na M.Z. podali žalobu na stát (nikoli na ,,hrad"), jakož i její vyjádření k rozsudku(;-() též o ,,čemsi" svědčí;-) Show must go on;-D

1 0
možnosti
Foto

H10a96n64a 32V97l80k12o83v29á

23. 9. 2016 21:52

Nejvíc mne baví tady ty války "rudé letky" s těmi "správnými". Napíšu něco, co budete mínusovat všichni rukou nerozdělnou;-)

Miloš Zeman je důchodce, který si nevidí do úst a fakta udržuje v mlhavých obrysech - zde nutno přiznat panu Petříkovi, že z článku jiného autora v Peroutkově časopisu o rytířskosti velkého národa vůči malému (... a navíc potom ta rytířskost Anglie a Francie, pravda) mohl někdo jako Miloš Zeman vyvodit podivnou myšlenku, že Hitler je gentleman...

Co by se ovšem mělo řešit především je skutečnost, že výrok jak byl řečen se skutečně nezakládá na pravdě a prezidentská kancelář by se měla řídit výroky soudu.. jeho nerespektování pokládám za přímý útok na podstatu demokracie a státu.

2 0
možnosti
Foto

;-D I já se bavím. A jste si jistá, že nemůže být rozsudek prohlášený vyšší instancí, za zmatečný?8-o;-D

0 1
možnosti
PK

Nic z toho všeho by nemuselo být, kdyby jeden ješitný a sebestředný rádoby chlap našel dostatek soudnosti, uznal by chybu, srazil by kramfleky a veřejně by řekl "Promiňte, mýlil jsem se, omlouvám se"... a absolutní většina občanů by to přijala. Přece jen si přiznejme, že se nějakého faux pas dopustil snad každý z nás, mne nevyjímaje a proto snad většina z nás má proto pochopení... Jenže omluvit se, to dokáže jen chlap a tím náš Hradní car báťuška není a teď k tomu připočteme více méně pohrdání soudem... Vlastně čemu se divím? Co čekat od člověka, který se podílí na pokusu o podraz na předsedu vítězné politické strany? Co čekat od člověka, který odmítal pustit sestavenou vládu k moci a uměle udržoval u vlády své "fan boys"? Co čekat od člověka, který na veřejnosti řekne (cituji): "Třetina obyvatel této země je slabá duchem.Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovinaobyvatel této země má podprůměrný intelekt" ?

14 0
možnosti
Foto

Všechno bych pochopil, jenom nelze pochopit 1) za co se má Zeman omluvit, když z 99% řekl pravdu, 2) a proč se má za něj omlouvat prezidentská kancelář.

1 8
možnosti
TH

U Zemana mě zaráží jedna věc,on dosáhl vrcholu svého snažení.A co se z něj stalo.Jedinou omluvou může být,že je výtvorem své doby.Takových jako je on,je stále dost.Oni vymřou a musíme doufat,že infikují co nejméně lidí.

7 0
možnosti
HM

Zeman je motovidlo a vůbec není diplomat. ,prostě vesnický buran a slon v porcelánu, který jde přes mrtvoly, jen aby ze sebe měl dobrý pocit, že zase s někým zatočil, že to někomu natřel. a smutné na tom je ,že potlesk svého publika má zajištěný. Rv;-O

10 0
možnosti
KB

K91a33r40e26l 85B46o37k

23. 9. 2016 19:22

Pokud nejvýše postavená osoba v naší zemi nedodržuje zákony / rozhodnutí soudu, bezpečnostní prověrka Mlynáře atd./ je to špatný příklad pro spodních deset milionů.

10 0
možnosti
Foto

Tak, hlavně, že nemusel vážit slova Ferdinand Peroutka, když se chtěl zavděčit nacistům antisemitským článkem v únoru 1939, tedy v době kdy ještě Peroutka nemohl vědět, že nás nacisté obsadí a tudíž po něm nikdo nevyžadoval, aby se antisemitským článkem podbízel nacistům.

A když nás nacisté obsadili, tak hned v dubnu 1939 napsal oslavný článek na Hitlera.

Ale toto nevadí, jelikož je Ferdinand Peroutka symbolem Pražské kavárny stejně jako Karel Schwarzenberg. Dle jejich výkladu Peroutkův antisemitský článek musíme chápat jako zastání se židů a kdo to nechápe, tak sám je antisemita. Vychvalování Hitlera Peroutkou ve skutečnosti nebylo vychvalováním, ale napadením Hitlera a kdo to nechápe, tak je zastánce Hitlera.

A pokud je sprostý prezident Zeman, tak je to výraz buranství, ale když je sprostý Karel Schwarzenberg, tak je to výraz aristokratické noblesy.

Takže, jsou lidé kteří svoje slova vážit nemusí, jako např. Ferdinad Peroutka a Karel Schwarzenberg a lidé, kteří svoje slova vážit musí, jako např. prezident Miloš Zeman.

1 11
možnosti
Foto

Opravdu mě fascinuje, kdo všechno je schopen rozpoutávat hon na čarodějnice ve světle tohoto článku:

"Věříme přece, že řišskoněmecký národ chce, aby v českých zemích byl klid a aby se zde vytvořila nová důvěra a nová naděje do života, aby zmizely jakékoliv možnosti trpkosti a svárů mezi velkým národem německým a malým národem českým. Německý národ je desetkrát početnější národa českého. Proto můžeme my, Češi, od německého národa očekávat klidné posuzování situace a rytířské zacházení s českým národem, který se ničím na německém národě neprovinil. " (Dr. Václav Sedlák. Úpřímné slovo k politikům německého národa. Přítomnost 14. června 1939, č.24, s. 361).

0 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám