Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Uplný děs, jak "světově" se natáčí-herci mumlají, do toho jezdí auta, podmalováno hlasitou hudbou-radši nebudu pokračovat. A že je to většinou o "ničem" už bylo napsáno.R^R^R^

2 0
možnosti

Děkuji, jsem ráda, že to mumlání, hlasitou hudbu atd. nevnímám jenom já.:-(

2 0
možnosti

Máte v tom jakožto kolega Stiega Larssona jasno, to je vidět! R^

Předpokládám, že případ Hany W. je vám také už nyní jasný, a chápu, že v tom případě pro vás nemá smysl Rapla dále sledovat.

2 0
možnosti
Foto

Cirkus Bukowski mě nudil. První díl Rapla byl ale podle mne zajímavý, rozhodně více než typicky primácká Mordparta. A osobní poznámka, začínám být alergický na neustále srovnávání se skandinávskými seriály a na termín severská škola. To je tak trapné klišé, že z toho při čtení boli oči. A paní Spáčilová jej používá ve větším než malém množství.

2 0
možnosti
Foto

No, kdyby ho alespoň paní Spáčilová užívala oprávněně, ale srovnávat Most s Raplem, může snad jen ... rapl:-)

0 0
možnosti

Je pravda, že (zatím) tento seriál nesahá sérii Most, nebo šestidílnému seriálu Mamon (vřele doporučuji) z produkce HBO ani po kotníky. Doufejme, že dál to bude lepší a že vše nebude postaveno jen na imrvére nabručeném hlavním hrdinovi. A taky doufám (asi marně), že herec Dolanský tam zase nebude za největšího zmetka. :-)

1 0
možnosti
Foto

Co se Dolanského týká, tak o něm moje žena říká, že hraje "krásný zmetky". Já ho viděl na Shakespearovských slavnostech, a tam byl fakt liga. I když tam vlastně myslím hrál klaďase...:-)

0 0
možnosti

Nemohu hodnotit, vydržela jsem se koukat jen cca 20 minut, ale další díly se už ani sledovat nepokusím, škoda času.:-/

1 0
možnosti

1. oddělení je proti Raplovi na Oskara. Tedy zatím.

5 0
možnosti
Foto

Ono je těch krimiseriálů na našich televizních stanicích poslední dobou trošku moc. Nemůžeme se tedy divit, že se spíše odněkud opisuje. Nějaké zázraky proto můžeme očekávat jen těžko.

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti
Foto

Směj se paňááácóóó...

0 0
možnosti

J29a79n 86D17v35o12ř83á26k

30. 8. 2016 11:53

Nic proti tomu, že taky píšete detektivky, jsou možná lepší - nebo taky ne - než Rapl, ale takovéto "využití" blogu pro marketingovou nabídku vlastních publikací se hned tak nevidí.

:-(

1 0
možnosti
Foto

A měl bych se snad stydět za to, že také píšu? Nebo mám číst názory, že nemám co kritizovat, že sám nevím, co to krimi je...?

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS