Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každý si dovolí, kolik mu je dovoleno, proto je třeba zaujmout jasný postoj a neustupovat. Historie by se mohla znovu opakovat a to i v případě, že přijdou jednání o nás, bez nás.

Čert nikdy nespí, tedy i my nesmíme usnout na vavřínech, ale míti oči otevřené.

4 0
možnosti

Mně se označení "smějící se bestie" líbí. Považuju to za kompliment :)

To jestli nám veznou dotace nebo nějaká "práva" je zajímavé jen potud, pokud jim budeme platit příspěvky do EU. Pokud oni nebudou platit nám, neplatil bych jim. Prý na tom sice "vyděláváme" , ale já na takové "vydělávání" kašlu. Radši si nechat své a rozhodovat si co s ním, než dostat PRÝ víc, ale muset to rozházet za blbosti. Mosty které neustále všude bourají vydrželi sto let a ty co staví padají ještě než je stačí předat, rozhledny ze kterých není nic vidět, "umělecká" díla na náměstích a průhledy do podzemí která se zace pracně ruší... dotace jsou prostě špatně. Snížit daně a nechat lidem co je jejich a kašlat na dotace.

12 0
možnosti
OP

Myslím, že na ně máme snadný bič, kterým je cz.exit, když budou moc zlobit :-)

5 0
možnosti
JV

J76i31r87i 57V93r55a63b91e31c

26. 8. 2016 17:19

Vzdyt bude EU jen rada.Usetri plno miliard €uro.Vy jste naivni.

1 6
možnosti
IS

Jo, ta historie, děvka jedna, jak se nám pořád vrací. Metody jsou, pravda, sofistikovanější, podstata zůstává.

7 0
možnosti
MS

Ne, že bych si o Němcích dělal bůhvíjaké iluze, ale to, co píše nějaký deník Schwäbische Zeitung je mi úplně volné. Stejně jako to, co píší naše Haló noviny. Až něco podobného zazní z oficiálních míst, pak bude důvod se tím vážně zaobírat. :-)

8 0
možnosti
Foto

P97e79t48r 26H73e69s67s

26. 8. 2016 15:28

Takovou primitivní protinemeckou propagandu jsem již dávno nečetl. Snad jen v Haló novinách, tam by ještě pridali trochu revanšizmu. Jinak vaše postoje k Německu svědčí o vasem malém národním sebevědomí. Neschopnosti jednat s Německem na stejné úrovni a vrácení se k sedmdesát let starých udalostech je toho dukazem.

6 5
možnosti
Foto

Nevím jak Vy, ale já jsem z 1/4 Němec, takže si tu kritiku mohu dovolit:-)

2 0
možnosti
JN

J52i51ř87í 61N43o79s86e12k

26. 8. 2016 15:26

Bohužel karma, Vladimíre!!R^

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

Omezování hlasovacích práv se konat nebude, jeden brexit jim snad stačí. Merkelová potřebuje ty imigranty někam umístit, což se jí nemůže podařit, pokud půjde to tvrdé konfrontace.

3 0
možnosti
Foto

Ano. Migranté jsou též ,,toliko" segment na trhu, příliš se to neliší od emis. povolenek, jen nejsou ,,zatím" přímo na burz. trhu. :-/

4 0
možnosti
OK

Představa, že EU donutí pomocí sankcí přijímat uprchlíky i ty členské státy, které to zásadně odmítají, je stejně nebezpečná jako představa vítězných mocností po konci první světové války, že umravní Německo vysokými reparacemi, ztrátou území a zákazem zbrojního průmyslu.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS