Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J39a66n 98R49á11ž

26. 8. 2016 11:19

Zbytečný výlev!

Už je to pryč, většina lidi si to z mysli vytěsnila a bude si na ten výstup pamatovat jen jako na nepovedenou show.

Je na Konvičkovi, aby si sám vyhodnotil, jestli ta akce splnila účel, který předpokládal.

0 0
možnosti

V podstatě souhlas; už jsem ve stejném duchu napsal článek; tedy jen na svůj soukromý blog, neb p. Banga nechce o islámu číst pravdu a z hlavní strany mně vyšoupl.

Nejvíce mně vadily ta zbraně a i nesoulad v režii. Zjevně to měla být satira a u té to mělo zůstat. I prapor IS neměl být kopií, ale karikatura. Pistolky mohly být, ale dětské.

Je nesporné, že Martinu Konvičkovi zůstávají nehynoucí zásluhy o "zvednutí ze sedadel" těch, kteří záhy pochopili, že islám je zlo. Byl zprvu sám, osočován, zesměšňován, ale nedal se. Nicméně jeho poslední kroky jsou téměř medvědí službou.

1 1
možnosti
Foto

;-D;-D;-D Vám to ale leží v žaludku.

6 0
možnosti
Foto

Nejenom láska i tamtudy prochází.;-) Ssssssory, na pravdu a její cesty, stejně jako cesty Páně, sem, málem, zapomněl:-/

1 0
možnosti

Už jen počet blogů, který jste p.Konvičkovi věnoval svědčí přinejmenším o tom, že pro sebe poslední vystoupení p.Konvičky nemáte tak úplně vyřešené. Mám dojem, že ani posledním třetím..a dost. Dokonce ,j ak s vámi prakticky vždy souhlasím, tak v případě akce p.Konvičky na Staromáku, ne! Přeceňujete recesi a sebepropagaci M.K. a tím dáváte za pravdu sluníčkům, kteří se vrhli M.K. lynčovat. Ve jménu kultivovanosti vezme za své i myšlenka. Přidávám svůj příspěvek z fb."

Nebičujte šaška.(karikaturista z Nevslíkej z kůže)

Bít či nebít Konvičku? To je oč tu běží? Položme na studenej stůl ostatky veřejnýho mínění a v duchu cynickýho realismu řízněme. Pitva možná ukáže víc.

Velbloud v cirkusáckým, chlápci s fousama na provázku - jeden mává příklepovou vrtačkou, proslov v dokonalý češtině - na textu a dikci si teda mohli dát záležet víc a kamenování nevěrnice míčkama z...

J.Tomková- Ta recese byla tak průhledná, podívejte se na videa, že vyděsit mohla tak plyšovýho psa. A pokud magistrát povolil tuto performanci i se zbraněmi, které jsou v podstatě neškodné hračky, a jsem přesvědčená, že s velbloudem, vousy na gumičku, které padají, s imámem-Konvičkou co plynně hovoří česky, neměl skutečně magistrátní úředník důvod proč toto divadýlko zakazovat. Je to k smíchu, jen zatrne pokud si uvědomíme, že muslimští teroristé zase tak daleko nejsou. No a na to chtěl možná p.Konvička poukázat. Jsme až moc v klídku a uchlácholeni vyjádřeními typu: p.prof. Sokol -" až se budete bát muslimských teroristů, podívejte se z okna. No a co vidíte? No tak vidíte, nic, tak se nenechávejte vystrašit médii", nebo: p.Drahoš z FSV UK. : "uvědomte si, že lidských obětí je v tomto století za dlouhou historii velmi málo. Počty obětí teroristických útoků ani z x% nedosahují počty obětí ve dvou světových válkách". To jsou nebezpečné uspávací věty.Vystoupení M.K a spol. bylo jen divadlo, i když třeba málo kultivované.

4 0
možnosti

M29a70r80t21i79n 47L12a58c18o

24. 8. 2016 12:06

"Francúzi" už obohacujú Európanov aj v Austrálii. A s výkrikom "Alláh akbar!" nevraždia len mladé, krásne turistky, ale aj psov, veď sú tiež neveriaci.

http://www.cas.sk/clanok/441143/australia-francuz-s-pokrikom-allahu-akbar-ubodal-na-smrt-britsku-turistku/

5 2
možnosti

M67a60r67t29i47n 59L85a25c50o

24. 8. 2016 19:24

Jitka, nemusí vám byť sympatické moje meno, moja národnosť, moja reč, ale tá krásna mladá žena je mŕtva. Čo sa vám melie hlavičkou, keď dávate mínus pri správe o ďalšej obeti moslimského teroru?8-o

2 1
možnosti

Tak jen doufám,že už opravdu naposled....ted jen nechat vyhnít a uložit na politický hřbitov,hned vedle Popelky,Sládka a Veverek.Já vždy jen nechápu,že se lidé nechají tak zblbnout a vodit za nos.Další dva hrobečky bych ještě připravil pro Okamuru a zbytky Usvitu...

5 4
možnosti

I Vy jeden hrobaři, ani tu díru pořádně neumíte vykopat! A průšvih je, že i ten Sobotka už je proti Vám! Tedy účelově volebně, ale je. Jemu také připravujete hrobeček?!!

3 1
možnosti
Foto

Proč už nepíšeš fotoblogy o vaření?

2 1
možnosti
Foto

Myslím, že Konvička už trpí častou chorobou politiků - neschopnost posuzovat problém s odstupem, očima jiných. Předpokládám, že se jednalo o předvolební vystoupení a pokud se ukazuje, že Konvička není lepší, než naši stávající politici, pak je, podle mého názoru, nevolitelný.

S blogem vcelku souhlas a karma.

2 1
možnosti

M57i48l81a88n 76K16e43s94l

24. 8. 2016 11:14

Konvičkovci si hráli na džihádisty jezdili po Praze na velbloudu a stříleli z kapslovek.Merklová vyzvala Němce,aby si doma vytvořili zásoby jídla a pití minimálně na deset dní pro případ vypuknutí války.U ničeho jsem nebyl přítomen,obojí jsem si přečetl v médiích.Co si myslíte,která zpráva u mne vyvolala větší znepokojení.No přece z toho Německa.Přece však kde kdo drbe Konvičku za neuvážené jednání a do té německé mutry se nikdo nenaváží.Měli bychom rozeznávat,co je pšouk do prostoru a co rána do vazu.

11 1
možnosti
Foto

Nikdo se s Vámi nepře o tom, že na chování Německa je něco divného, na druhou stranu možná byste se na ten Konvičkův "pšouk" díval jinak, kdybyste byl v té restauraci, do které vběhli zpanikaření turisté, co volali o útoku a bylo na nich na první pohled vidět, že se podle nich děje něco vážného. A ještě kdybyste u toho s sebou měl své děti...

0 1
možnosti

Prozraďte mi prosím autore, kterého současného politika Vy považujete v současnosti za vyzrálého? Pokud by takový byl nemuseli bychom vzájemně se rozdělujíce poklonkovat soudruhům z Německa, Francie, Ruska či USA, ale žít svobodně se vztyčenou hlavou a v našich ulicích bychom nemuseli vídat podobné nechutné inscenace. Příklad pana Konvičky rozhodně nemohu vnímat, jak mnozí novodobí soudruzi predikují pravicovým extrémismem, ale jako mediální krajně levicový atak na pravicové hodnoty. Levicový a pravicový extrémismus je v tomto ohledu jeden a týž levicová politika.

3 0
možnosti
Foto

Ano, v naší politice je spousta budižkničemů, proč tedy do vyšších pater politiky posílat další nulu...?

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS