Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mně nějak čím dál víc připomíná Sládka.

0 0
možnosti
Foto

K51a82r36e93l 46R61a53d78a

23. 8. 2016 14:45

Podle hysterických reakcí novinářů, ČT a všech přicmrdávačů režimu, včetně Končity Stropnické, tak tato akce ťala do živého. Myslím, že Konvičku nemusí trápit ani reakce těch ,,moudrých" antiislamistů, kteří se potřebují od něj distancovat. :-)

1 0
možnosti
Foto

Pokud to vidíte takto, rozmlouvat Vám to asi nemá smysl...

0 0
možnosti
DM

Konvička je nýmand.

Nicméně: přesto, že má k němu establishment soustavné výhrady, je záměrně tolerován jako představitel protiislamistů a zároveň vykreslován jako blb. Což vydatně přiživuje i on sám.

Všechno to divadlo okolo něj se děje s výsledkem jediným: podívejte se jakou má ta chátra úroveň.

Rozuměj: chátra jsme v tomto případě my, kteří se sebezáchovně bereme za svá práva, dokud ještě nějaká máme a kteří kriticky vidí organizovanou destrukci Evropy.

Přitom je to vzdělaný člověk, vyzná se v muslimské problematice. Byl by ale užitečnější např.jako jeden z poradců člověka, který má koncepci a přirozenou autoritu. Jenže takového člověka už teď režim dokonale uklidí a zneviditelní. Takových se bojí nejvíce. Nějakého Konvičky - vůbec.

0 0
možnosti
KK

Zajímavé, že se tu neobjevilo ani tolik článků reagujících na skutečné vražedné útoky muslimů v Evropě.

Ale ke Konvičkově akci na toto nebezpečí upozorňující, to se vyjadřuje každý ".......".

0 0
možnosti
Foto

Až si přečtete více mých článků směrem nazad, tak zase přijďte mudrovat...:-)

1 0
možnosti
MK

Martinu Konvičkovi patří absolutorium, že vzbudil zájem se svým odporem vůči islámu a dal mnohým prohlédnout. Dal dohromady větší počet lidí, ale pak se rozhodl hledat samostatnou cestu a při tom hledání je jako neřízená střela.

3 0
možnosti
IM

I67v80a40n 98M48i21n22á65ř

22. 8. 2016 23:23

Konvičkovo - jakkoli tentokrát nešťastné - dlouhodobé varování před expanzí muslimských Arabů .. by mě nedovolilo jej odsuzovat !

3 0
možnosti
Foto

Víte, když dva dělají totéž - není to totéž. Jen to, že má pan Konvička odpor k islámu, mu v mých očí nedává bianko šek na absolutní nemožnost kritiky a nedotknutelnost. To už by zavánělo fanatismem, a já jsem všechno možné, jen ne fanatik.

1 0
možnosti
VS

Tyto "alegorie" mi připomínají bombastické obsazování komínů elektráren nebo rybářských lodí jednotkou rychlého nasazení Greenpeace, kostry lidí na demonstraci proti Temelínu z toho nevyjímaje. Jsou to divadelní kusy, které mají za úkol nakopnout toho nechápavého ovčana (patně po zkušenostech v USA) ke správnému názoru. Jenže u nás to buď lidé sami vidí a chápou nebo je to prudí. Tímto způsobem varování před imigranty dělá Konvička medvědí službu. Mě se ta recese jistým způsobem líbí, jenže jí chybí ty vysvětlivky pod čarou, aby to pochopili všichni včetně našich drahých hostů z Izraele, kteří údajně po prvních salvách (z airsoftů???) leželi na zemi. Hysterie Jevropy a speciálně medií se na tomto divadle zcela jistě podepsala...............

4 0
možnosti
FV

Já znám Konvičku z JČU v Budějcích. Zcela odpovědně a vědom si možných následků prohlašuji, že tato figurka by měla být zbavena svéprávnosti a posléze umístěna v detenčním ústavu.

5 5
možnosti
JL

Jednou jsem narazil na pana Konvičku s jeho bojovníky a bojovnicemi v hospodě Vozovna. Mají tam výbornou plzeň. Jde o to, kolik toho vypijí, když plánují své protimohamedánské akce. Asi hodně.

3 3
možnosti
DV

D68a90v57i20d 94V50l72k

22. 8. 2016 19:25

Vláďo a ty si upřímně myslíš , že pan Konvička je mentálně způsobilý zasednout do sněmovny a řídit naši zem?????

1 1
možnosti
Foto

Já si to právě nemyslím, ale vsaď boty, že spousta lidí si to myslí...

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám