Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P13e70t81r 29S20k42á71c34e35l

21. 8. 2016 21:07

Dal jsem karmu za upřímnost. Pokud Vám pane autore např. vadí podobné vyjádření slečny Hrubé z Bořitova (okr.Blansko), vězte, že já to beru od ní jako závazek, že nám za čtyři roky udělá velkou radost. Třeba i třetím místem! Podle Vás by měla dřít do 26ti let, aby měla výkonnost? A potom malé škobrtnutí a 12 let úsilí je v háji? Atmosféra takových velkých podniků se musí taky nasát. Za 4 roky pojede na OH se zkušeností. Do mládí investovat se vyplatí, i našemu státu, našemu národu. Buďme hrdí na takovou mládež, kterou i slečna Hrubá z Bořitova reprezentuje. Pro neznalé, Bořitov se nachází jeden km od Černé Hory a tu zná každý správný chlap, který si dopřeje dobrého piva. Ach jo, kde jsem to skončil.

Takže poslední doporučení - od MUDr. Moučkové (naše úspěšná léčitelka) vzkazuji, že jen tři druhy piva jsou zásadité, tedy velmi prospěšné pro naši hmotu, tělo. Plzeň, Gambrinus a Birell, nealko! Za ten Birell jí musím políbit ruku (až se s ní setkám), protože s manželkou jej konzumujeme druhým rokem. Člověk totiž nikdy neví, kdy bude řídit auto...R^

0 0
možnosti
OH

Bez mučení se přiznám, že blogování příliš nerozumím. Ne že bych nepsal, občas zvládnu i více jak nákupní seznam, ale netrávím večery u čtení blogů kde chudina pobízí blogera divokým klikáním na karmu.

Přesto jsem na rozpacích, když pod sice okarmovaným ale ne top blogem autor ...

---

No a co má dělat sportovec, který má plíce na vestě, je vyplivaný a věnoval tomu roky života tréninku a závodům a po relativním neúspěchu mu strčí pod nos mikrofon?

Jeho úspěchem už je jen ta nominace že je srovnatelný se světovými špičkami, ale tentokrát nevyhrál.

To se mají telefonicky a mejlem domluvit kdo je nejlepší a jen ten jeden domluvený odstartuje a vyhraje aby nevznikly rozpačité rozhovory?

0 0
možnosti
MT

Takže několik poznámek:

1) Olympiáda jako vrchol kariéry? Olympiáda je v podstatě jen jeden velmi prestižní turnaj, který ale dost sportů bere jen okrajově (fotbal) nebo na ní úplně chybí. Takže v podstatě je na každém sportovci, jak má nastavené osobní preference.

2) Co je špatného na sbírání zkušeností? Pokud jste z nejaké sportovně exotičtější zeme nebo z jiných důvodů máte omezený kontakt se špičkou, olympiáda pro vás zkrátka je zkušenost.

3) Každý má šanci na medaili a kdo jí nemá, tak by tam vlastně ani neměl jezdit? Kdo někdy soutěžně sportoval, ví, že i v rámci špičky jsou obrovské rozdíly (které gaučový fanoušek nevidí). Takže na olympiádě potkáte řadu sportovců, kteří by medaily mohli získat, jen kdyby 20 lidí před nima postihla chřipková epidemie. Což ale neznamená, že by na olympiádu neměli jet.

4) Financování výpravy - Toto je podlě mě zcela soukromá věc sportovců. Někdo si to platí sám, někdo je (částečně) dotován svazem či svým klubem, ti nejznámější sporotvci mají sponzory z řad velkých firem. Tak jako tak do toho ale divákovi nic není.

0 0
možnosti
MS

Abych pravdu řekl, tak mezi výroky

„No jo no, nedopadlo to, i když jsem měl/měla skvělou formu." a "Prostě to nevyšlo. Sport už je takový.“

zase až tak velký rozdíl nevidím. Pokud k tomu ještě sportovec dodá, že pro něj soutěž na OH byla i tak přínosem, nic tak špatného na tom nevidím. Takže fakt nevím, z čeho pramení ty vaše rozpaky. :-P

1 0
možnosti
FF

Ještě maličkost, Vladimíre, znáte tu základní olympijskou myšlenku, že?....ano, v dnešní době je už maličko prohnilá...ale přeci by pořád měla platit;-)

1 0
možnosti
FF

Vladimíre, vidím, že od dob kroupologů, kteří se vás tu kdysi snažili tak nějak lidsky zušlechtit, se příliš nezměnilo......jestli vůbec něco.

4 0
možnosti
JJ

Jak to říkal ten Zeman? Asi má pravdu, protože takové hloupé slátanině může dát karmu jedině idiot.

3 0
možnosti
JS

J93a71n 25S98t91i66f48t23e81r

17. 8. 2016 16:15

Já dost nechápu, proč sportovce po závodě nutí dělat interview. Prohrál, chce si oddechnout, možná je mu do breku, neví co má říct a najednou mu strčí pod noc mikrofon a povídej. Asi by bylo lepší, nechat je trochu vydechnout a aby si to mohli promyslet. Je mi jich někdy líto.

4 0
možnosti
Foto

Lidi by neměli psát o něčem, o čem nic nevědí ... Vladimíre, sportoval si někdy, jako dítě třeba? Zúčastnil ses nějakých závodů? Asi ne viď. Ono je to u Tebe asi podobné jako s těma umělcema, že jo? ;-)Rv

4 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám