Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J67a61n 54A88n30d91r68l86e

7. 7. 2016 22:55

uz ty trenyrky byly pro mne dost kach, ale premyslel jsem i o recesi, ovsem to, jak nalozili se statnim symbolem mne utvrdilo, stejne jako Vas Vladimire, v tom, ze jsou to jen lide, kteří neuznavaji ani systém, ani pravidla, jen se chteji zviditelnit co mozna nejvíce sokujicim zpusobem... jejich pravo, o tom nic, ale pravo spolecnosti je potrestat dle zákona jejich skutky... a se Zemanem na hrade to nemá spolecneho nic krome toho, ze i on je soucasti systemu, se kterým- nastesti- v tomhle systemu muzeme beztrestne nesouhlasit, psat proti nemu a hlavne - nevolit ho.

dneska karma i ode me :-)R^

0 0
možnosti

Myslím, že pokud se budou beztrestně pomíjet takové excesy, pak na každém rohu budeme potkávatně jakého cvoka, u kterého nebudeme schopniodhadnout, co v příští chvíli udělá! Divíme se těm sebevražedným teroristům, co klidně někam vlítnou a odpálí nálož na vlastním těle, jenže to může být i další stupeň proměny podobně ujetých bláznů! Ale co lze čekat v zemi, kde odměňují vrahy nejvyšším státním vyznamenáním? !!

0 0
možnosti
Foto

Víš Vladimíre K.K. - ne že bych ti chtěl radit, víš,

tak chytrej fakt nejsem, ale proč pořád píšeš, cituji: Hlava mi to nebere... to přeci každý ví, to je myslím nadbytečný to takhle inzerovat, nebo ??? :o)))

0 0
možnosti
MK

Nemohu jinak, než zkopírovat svůj názor z diskuse pod článkem p. Blažka o něco výše, kde v diskusi souhlasím s autorem tohoto článku:

Je nepopiratelným faktem, že prezidentská standarta je státním symbolem a v žádném případě není svázána s osobou, která úřad zrovna vykonává (pod stejným symbolem jako třetí v řadě). Právě proto se skupina zvaná "mnoho lejna pohromadě" netrefila v kritice konkrétní osoby. Trefit se měla hradní stráž, od toho má název a moc by mne zajímalo, na jakou stranu by kdo potom loboval; i když to vlastně tuším.

4 0
možnosti
Foto

Prostě symbol moci.

Jedna vlajka vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže. :-P

0 0
možnosti
Foto

Myslim, že jsou to pozéři. Ale mám asi dvojku v krvi, tak se mi to kecá.

3 0
možnosti
MS

Vladimíre Karma.Myslím,že jestli se po právu dostanou do vězení,ukážou nám neumětelům,že Kohoutovo spermatické umění je úplně normální věc.Já bych je ale radši viděl na hradě,kde si odpracovávají trest,třeba nošením popelníčku.....

4 0
možnosti
JR

J83a86n 29R94á97ž

30. 6. 2016 18:10

Ad pan Ábelovský: Když jste nazval níže pana Kroupu "karmohoničem" tak v porovnání s tím, jaká je průměrná karma Vašich článků a článků p. Kroupy, má Vaše vyjádření stejnou hodnotu, jako kdyby nazvali pana Trošku "divákohoničem" režiséři filmů, kteří by diváky, kteří viděli jejich filmy stěží zaplnili telefonní budku.

Jinak: Působí to velmi trapně.

9 5
možnosti
MB

Čekal jsem, který "myslitel" vytáhne zase porovnání karmy a hle, už je to tady ;-D

5 4
možnosti
FV

Níže jsem četl cosi o úpadku tuhle našeho Vladimíra. Tak to se ho musím zastat. On byl takový moula odjakživa, co já pamatuju.

prof. DrKr. František Veselský, Ph.D, DrSc., h.c.mult

děkan Fakulty všeobecné kroupologie

5 5
možnosti
JR

J88a33r91a 59R38a91n15k

30. 6. 2016 19:36

Jo, katedra Kroupologie chybi, Vladimir nam nejak zkostnatel, takova legrace s nim byvala;-(

4 4
možnosti
JT

Hlavně nebrat všechny kraviny tak vážně , jinak se z toho za chvíli zblázníte. Trochu nadhledu.

1 1
možnosti
JR

J83a95r22a 30R86a75n85k

30. 6. 2016 19:37

Pokud byste zili v Prazskem Jaru 1968, nemeli byste radost? Presne tak to beru ja a mrzi mne, ze se toho babicka nedozila.

0 5
možnosti
EK

Pokud tohle produkuje Akademie výtvarných umění, měla by být zrušena.

7 4
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám