Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mám obavu, že ne ve všem máte pravdu.

Jiřího Křoví mladšího totiž snad ani překonat nelze, neboť to byt ten největší omezenec a idiot ve funkci prezidenta v celých dějinách USA, kterého snad ani překonat nelze.

1 0
možnosti
MK

M41i30l74a59n 30K83e36s67l

26. 4. 2016 15:32

Nemějte obavy, nějaký pitomec se vždy najde.Jak říkal jeden Američan v televizi,tak ti co šibují Amerikou jsou vždy připraveny na to,aby úřad amerického prezidenta zastával někdo,kdo si dá od nich rád poradit.Nechtějí připustit,aby u nich vládl prezident s vlastní hlavou.Podle nich byl ideálním prezidentem Bush mladší.Dalo jim dost práce jej do funkce dostat.Nakonec drahnou dobu voličské hlasy počítali,přepočítávali až vypočítali,že je to právě on.Nemějte proto obavy.Již nyní se pracuje na tom,aby americkým prezidentem byl ten nejpovolanější.

0 0
možnosti
PK

P25a84v19e70l 68K68u27l53a

25. 4. 2016 20:13

Takhle si podat americké prezidenty, to se vám bude usínat, co :-/;-D?

2 1
možnosti
Foto

Nevidím důvod, proč někoho chválit a někomu poklonkovat, když se podle mého názoru dopouští hloupostí, jen proto, že je to prezident USA. Padni komu padni.

1 0
možnosti
JH

S tím největším omezencem všech dob, to je Vaše myšlenka nebo jen papouškujete propagandu? Možná si pamatujete na dobu kdy kandidoval Reagan, v komunistických médiích to byl stejný omezenec, nevzdělanec, třetitřídní herec, jako je dnes Trump v postkomunistických médiích. Reagan šlápl komunistům na kuří oko a ti naši současní se obávají téhož od Trumpa, proto ten hysterický pokřik.

10 1
možnosti
Foto

Naprosto přesně to, Jaromíre, říkáš. Totéž mě napadlo, když jsem článek četl, ale rád se přidám k tvému příspěvku.

Jirk

2 0
možnosti
JR

J25a98n 16R12á42ž

25. 4. 2016 11:45

Tím omezencem, který nahradí socialistického podivína Obamu v Bílém domě myslíte zcela jistě Hillary Clinton, není-liž pravda? (Doufám, že se mýlíte s tou náhradou)

Říkat totiž o člověku, který vybudoval miliardové impérium bez státních dotací a podivných privatizačních praktik, jako český favorit příštích voleb, a válcuje svým programem stranické konkurenty, že je omezenec, je poněkud chucpe!

4 0
možnosti
Foto

To, že je někdo zdatný podnikatel, ještě neznamená, že nemůže být jaksi omezenec. Mně je celkem jedno, co dělal pan kandidát v minulosti, pro mě je důležité, jak se prezentuje v současnosti, a to, řeknu Vám, je dost bída...

0 0
možnosti
PB

.... tak von ten cirkus može mit nádech neskutečný frašky,- jeden s Nobelovkou za mír a druhej ?! ,- .....ten by mohl dostat Nobelovku za rozum !

0 0
možnosti
JM

J50a24k19u72b 52M27a66c21h

25. 4. 2016 10:47

Karma za článek. Pan Tramp určitě vystupuje a " hraje" podle dobře předem připraveného scénáře. Nakonec má určitě celou klaku poradců.

Hraje protipól proti bezprecedentně dokonalému ničiteli americké, světové prestiže panu Obamovi, nositeli Nobelovky za mír, kterou mu udělila přislušná komise v okamžiku přechodného zatmění mozku.

Nakonec při nástupu do funkce se panu Reaganovi všichni posmívali a mluvili o něm jako o kovbojovi. Všechno bylo nakonec jinak, a dobře tak.

Pro Ameriku doufejme v nejlepší.

8 0
možnosti
Foto

Přesně tak! Soudím, že Trump vsadil na to, že bude protipólem přehnané politické korektnosti. A zdá se, že mu to u voličů vychází.

2 0
možnosti
JJ

J94i82ř51í 61J44o16n40á96š

25. 4. 2016 10:24

Donald má opravdu zvláštní názory,ale zatím je to jen předvolební kampaň.Pokud bude zvolen,kdo ví,jestli nebude mít náhle jiné názory? Zatím je to trochu šašek,ale nechme se překvapit.Jinak karma.R^R^

5 0
možnosti
SB

Karma, Vláďo,

Ale také jsi ještě mohl připomenout, že dokonce i při cestách do USA se může stát, že člověk má všechny dokumenty v pořádku, má dokonce i platné americké vízum z americké ambasády ve své zemi, a na vstupním letišti se něco na něm nezdá imigračnímu úředníkovi a on ho do USA může nevpustit jen na základě svého vlastního osobního dojmu. Přitom když člověk žádá o vízum, má ambasáda možnost si o něm něco zjistit a má možnost rozhodnout se na základě skutečných informací, zatímco onen imigrační úředník na letišti o něm neví v podstatě nic. Takhle moc si USA chrání své vlastní státní soukromí, ale po jiných zemích chce, aby přijímaly lidi, kteří ani nemají doklady a o nichž nelze zjistit ani to, z které země přicházejí.

19 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám