Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Raději jsem si to v půli čtení uložil do pdf, než to nějaká Terka smázne.

Souhlas, píšete to , co si myslím. Ale když chci něco dodat, vydrží to max 20 minut, než božská Tereza zamaká a smázne to. Asi moc neumí ty expresivní slovíčka a výrazy. Nebo je trochu uplacená, ale nevím kým. A to jméno by mě velmi zajímalo.

0 0
možnosti
Foto

R^ A to jsem ten článek před napsáním toho svého nečetl, ani nejsem psychiatr...

0 0
možnosti

Hitler řekl.Jedna z největších chyb vojevůdců byla otevříti druhou frontu.Tohoto se dlouho držel a jak víme byl úspěšný.Pak ale tato slova porušil a jak dopadl víme z dějepisu.

Merkelová v roce 2010 řekla,že multikulturalismus naprosto selhal.A nyní dělá přesný opak.Jak to dopadne se bohužel dozvíme na vlastní oči.

PS:pokud mou poznámku čte nějaký budoucí vůdce.Prosím držte se svých pravidel která vás dostanou nahoru.Protože pokud je opustíte stane se něco špatného.

3 0
možnosti

Každý extrém v důsledku vede ke zlu.

Buď má Angelína nějakou skrytou motivaci, zešílela nebo ji ovládl mimozemský parazit. Osobně tipuji to první, nejraději bych to třetí. Protože nezávisle na tom, o co by mohla chtít usilovat, za zničení Evropy to nestojí. U toho parazita by přesně to mohlo být účelem, pak lze alespoň zatleskat za provedení.

1 0
možnosti
Foto

Jedná, koná nebo řeční v souladu s platnou ústavou?

0 0
možnosti
Foto

Merkelova byla vysoka funkcionarka Dederonskeho komsomolu. To ji myslim poznamenalo na cely zivot. Je schopna verit ideologiim, nepouziva dostatecne rozum a nediva se prilis na realitu.

10 0
možnosti
Foto

,,Co stojí za pózou kancléřky Merkelové...?"

Vnímat za vystupováním, jednáním a ,,rozhodováním" kohokoli toliko pózu, potažmo jen jeho ego, je asi poněkud zjednodušené vnímání všech souvislostí. Navíc, kolik ,,vrcholných" politiků/političek JE V ,,reálu" V POZICI ABSOLUT. VŮDCE?8-o Že si to tak leckdo vykládá, to je o čemsi jiném. Převážně pak o tom, kdo takový výklad prezentuje;-)

1 0
možnosti

Dle těch fotek - nějaká podoba by tu byla

1 0
možnosti
Foto

Tak co já vím, tak za pózou kancléřky Merkelové stojí znění německé ústavy, které zavazuje Německo podle mých informací vítat veškeré uprchlíky s transparenty. To jsem se dočetl a vzhledem k tomu, že na to téma nepíšu blogy, nebudu studovat. Pokud na to téma píšete blogy, tak byste si asi nejprve tu německou ústavu měl prostudovat a pak teprve psát, zda jde toliko o pózu kancléřky.

0 0
možnosti

Německé zákony především zavazují k tomu, aby na území Německa měli přístup pouze lidé, kteří splní jednu ze dvou následujících podmínek:

Buď to musí být němečtí občané, což však migranti nejsou, nebo musí být vybaveni příslušnými dokumenty zemí, s kterými má Německo bezvízový styk, nebo musí ta víza mít.

14 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám