Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Těžko říct. Pokud jich bude 15, nebo malé samostatné skupiny jednotlivců, tak máte samozřejmě pravdu a není co řešit. Zažil jsem při návštěvě Švédska hromadnou jízdu tamních "Hells Angels". Jelo jich snad 500 současně, bez nějakého policejního doprovodu. Jeli po dálnici ve dvou pruzích a velmi pomalu. Kolonu se nedalo předjet. Pokud se o to někdo pokusil, byli agresivní. Bylo lepší úplně změnit trasu cesty a vyhnout se jim. Nedovedu si pak představit, jak to vypadalo v jejich nočním ležení...:-)

1 0
možnosti

A53d68a37m 18S35t52a51v95a

27. 4. 2015 11:55

Přesně, kdyby se o tom nepsalo tak krvelačně, každý by se na ty vlky  vykašlal.  Stačil nám seriál: Jen počkej zajíci. Jestli to bude nakonec stejná sranda, tak nevím, co tu ti novináři furt melou Teď už jsem napružený jak kšandy.  Naši novináři píší jak za bolševickýho totáče! O těch polských raději nemluvím

3 0
možnosti

My jsme tak moc demokratický že začnem lustrovat každého motorkáře. A běda aby to byl někdo koho zrovna nemusíme že. At žije návrat diktatůry, propagandy a cenzůry, konečně se nám splní sen. Však my všem ještě ukážem a Evropě, to "osladíme".

3 0
možnosti
Foto

Však je také Ukrajinská "demokracie" naším vzorem a Jaceňuk s Dmytro Jarošem našimi největšími demokratickými přáteli.

2 0
možnosti

paniku teda nemám,ale nechci je tady,ať si brázdí Ruskem,tady na ně není nikdo zvědavý

1 3
možnosti
Foto

Nejlépe bude, když je místní obyvatelstvo včetně mojí maličkosti bude ignorovat, budou projíždět liduprázdnou krajinou za policejní asistence.

3 0
možnosti
Foto

Proč policejní asistenci? Je to deglarované jako soukromá jízda. U nás se dělá soukromým vyjíždkám na motorce asistence ?  Jsem zvědavý jak se Policie popasuje s tím, že jedou bez přileb, nemají na motorkách registrační značky a motorky také neodpovídají našim předpisům a nejenom našim.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám