Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Vladimíre, místo je to kouzelné, ale určitě si prověřte nastavení foťáku, zejména ostřící body (nemáte nastaven 1 ostřící bod?) a čas, všechny fotky jsou mírně neostré, nejvíc je to vidět na té poslední, ta doslova trhá oči. Je to škoda. Nevím, jaké bylo ten den světlo, jsem foto lajk, ale viděl bych to ideálně na: 125 / 15 / WB stín = přidá to teplé barvy / ISO:200 + správně nastavené ostření + pevná ruka.

1 0
možnosti
Foto

Fotím na všechny dostupné zaostřovací body, čas 1/100, některé fotky jsou myslím focené  s clonou 8, některé s tuším 11, nebo 16, už si to přesně nepamatuju. WB jsem měl na automatiku, střídal jsem focení ve světle a v stínu, ISO automatika.

0 0
možnosti
Foto

Líbí se mi ty první dvěR^

0 0
možnosti
Foto

Díky, tam na tom místě, u té tůně, se seznámila moje máma s mým tátou, a i já jsem tam poblíž vlastně seznámil se svou první ženou, takže je to i pro mě tak trochu "srdcová záležitost".  V té tůni jsem se učil plavat, tam, jsem chytil svojí první rybu.:-) Kdysi jsme tam vždycky na začátku prázdnin postavili z kamenů hráz (tu jsme zase na podzim rozebrali, aby mohl z tůně odcházet bordel, listí atd.) a bylo tam i dospělému chlapovi cca po prsa vody.

0 0
možnosti
DS

krása, Vladimíre, to se Vám moc povedloR^. Prozradíte, kde to je? Nebojte se, rybaříme v mimopstruhových revírech a letos vynecháváme :-):-)

0 0
možnosti
JN

J36o37s96e31f 41N89i29k59l

20. 4. 2015 8:19

..to je zatím to nejlepší, co jsem od vás četl a viděl...

1 0
možnosti
Foto

Pak byste měl co nejdříve zajít na oční...;-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS