Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

Jenže jsem nevyzradil to hlavní... věřte mi.:-)

0 0
možnosti

No jejda! Od bývalého německého parašutisty Thürka mám i méně známý Lotos na hořících jezerech,  A když jsme u těch parašutistů - předpokládám, že Vám prošlo rukama i "V zahradě královnině" od Besselera. Od raného věku jsem totiž poněkud úchylně sbíral válečné romány, které tu zvláště v šedesátých letech hojně vycházely, a to dokonce i sovětské (Bondarev, Bykav atd,) K mým nejmilejším patřilo Nollovo "Dobrodružství Wernera Holta", které tu dokonce běželo v kinech a v němž si zahrála i Karla Chadimová :-)

0 0
možnosti
Foto

Tak bohužel ani jednu z těch knih neznám;-(

0 0
možnosti

Budiž, Vladimíre, i potřetí jste se trefil, byť desítka to tentokrát není. Tou by pro mne byla, když už jsme pod tou vodou, nikoli zcela fiktivní, ale naopak zčásti autobiografická "Ponorka" od německého válečného dopisovatele Lothar-Günthera Buchheima. Nicméně vidím, že bychom si vzájemně ve svých knihovnách ledacos vybrali... :-)

1 0
možnosti
Foto

Máte Hodinu mrtvých očí...?;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám