Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myrerův Poslední kabriolet znám, je to moje oblíbená kniha, takže ač tematicky vojenské, možná sáhnu i po tomto. Dneska karma, Vladimíre, tohle je dobré, opravdu.

0 0
možnosti
JM

Tak jste, Mistře, narazil na zlatou tématickou žílu. Teď budete předkládat obsahy knih, které sice přečetl každý, ale od Mistra je to asi něco jiného. Dám Vám jednu dobou radu. Když nemáte o čem psát, tak nepište.

1 0
možnosti
Foto

A tady bych se Lály zastal. Naopak si myslím, že přesně takhle mají vypadat blogy. Plácat o Ukrajině, cikánech a proradných politicích, to umí každej a v podstatě není rozdíl mezi tím, poslouchat libovolného českého a moravského strejce v hospodě a číst libovolného blogera. Ale napsat o tom, co člověka zajímá a mohlo by zajímat i ostatní, to mám rád. Proto tu rád čtu o i o tom, co kdo přečetl.

3 0
možnosti
KO

Zase jste sáhl mezi moje oblíbené! Po Kornelovi "Noční recepční"... Jsem zvědav, jestli se trefíte i napotřetí :-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám