Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pročítám Vaše starší blogy a bavím se. Ale u tohoto jsem se rozesmála. Jste fakt jednička mezi blogery.R^R^R^

0 0
možnosti
Foto

Oceňuji, že jste z vrozené galantnosti zcela pominul jeden známý příklad ženské zvůle.

Těm, kteří zapomněli v jakých barvách dokáží pohádky vylíčit posvátný svazek mezi mužem a ženou bych rád připomněl ne zcela harmonické manželství mezi Marfuščinou maminkou a Nastěnčiným tatínkem. Před svatbou "miláčku", po svatbě "kuš dědku". A jak hluboko dokáže žena bez muže klesnout nám pak tatáž pohádka ukázala na zahořklé postavičce Baby Jagy.

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Koukám, že jsem rozpoutala úplnou bitvu! A tak je to správné, o opravdu důležitých věcech se musí diskutovat. Hezky jste to pojal, ačkoliv velmi tendenčně. Jako žena nad věcí přiznávám, že jsem se občas i pousmála, v jedné situaci i uchechtla. 

Vladimíre, v životě bych si nedovolila naznačit, že muži jsou prapůvodci všeho zla. Na to nejste dost rafinovaní. Cherchez la femme, že... Ve skutečnosti však naše nespokojenost stojí za pokrokem, protože kdybychom neprudily, akorát byste se váleli před jeskyní a pozorovali mamuty při západu slunce a předháněli se, kdo by ulovil většího, kdyby se mu chtělo. 

Jen jsem chtěla dámy upozornit na to, že těsně po ránu bývá úsudek nepřesný, není proto nejlepší nápad brát si prvního, co se zjeví u pelechu. ¨

Co se týče Manky - postoj "takového sis mě vzala, tak se nediv" není fér. Rumcajs (švec! žádný umolousaný homelesák) si vzal bohyni a udělal z ní kuchtu. A já se ptám - je to snad v pořádku? Máme ignorovat zpackaný život nebohého děvčete? Kdyby ho bývala neměla a on ji nepřivedl do jiného stavu, mohla být dávno na první stránce Sports Illustrated!

5 0
možnosti
Foto

Vas vytvor jsem preletl jen zlehka na stojaka v tramvaji a na diskuse nemam cas, ale když uz se ptáte, nemohu vas nechat dlouho na pochybach - ano, pane Vladimire, dneska je prechodnik zcela spravne R^

2 0
možnosti
Foto

Znám mezi horama a hvozdy jedno malé království, obklopené ze všech stran nepřáteli. Žije zde lid pracovitý a jejich knížata a zemanové jsou ke všem stejně spravedliví. Robotu už dávno zakázali a pro všechny mají stejný lán pole a skývu chleba. Každý den je trápí starosti prostého lidu a pečují o rozkvět jejich domovů i zdraví jejich obyvatel. Potrestají stejně spravedlivě každého lapku či nepoctivého trhovce a nepřipustí, aby se jen pocit nespravedlnosti vkrádal do mysli lidu... .To jen tak krátce, abyste měli alespoň jednu opravdovou pohádku...na které se shodnete.:-)

1 0
možnosti

Maková panenka obsahují horší věc než gender.

V jednom díle na oblohu nad makovou loukou vyšel turecký měsíc a český měsíc byl na zemi a moc smutný. A maková panenka a motýl Emanuel, místo aby český měsíc poučili o multikulturalismu, omámili turecký měsíc makovými výpary (drogy - fuj) a nechali odvézt na káře do Istambulu.

Určitě byli členy skupiny Islám na makové louce nechceme.

0 0
možnosti
Foto

To mi připomnělo jednu hlášku z dívčí války.

Podepsána velitelka EMANA.

Jakého EMANA?

Velitelka emancipační armády.;-D

2 0
možnosti
Foto

A co Smolíček?? Tam je tohle všechno přece řečeno na rovinu:)

1 0
možnosti
Foto

Ježíši, jak jsem mohl zapomenout na prototyp ubližování mužům ze strany ženského pokolení? 8-o;-( Za to si pro mě přijdou Jezinky...:-);-)

5 0
možnosti
Foto

Díky, to taky bylo účelem;-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS