Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Opäť veľmi zlé až zelené foto, no čo už čakať od Afghána. Rv

2 0
možnosti

Myslíte afghánského chrta? Pan Kroupa ale nesnáší běhání, jak jsem se dozvěděl v jiné diskusi.

3 0
možnosti
Foto

Kompozičně 10,11R^a nic ve zlém- 4 kdyby neměla uříznutou zatáčku cesty a nechal byste vyniknou linii, byla by ještě lepší, zaměřila bych se také na zlaté pravidlo třetinové kompozice a nepůlila fotky uprostřed:-)

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den. Díky. U té 4 mně šlo spíše o linii těch patníků, navíc za ohybem té cesty bylo vidět na frekventovanou silnici, tak jsem to řízul tak jak to je;-)

0 1
možnosti

Vladimíre, první obrázek je vyloženě hnusný, ale už na druhém jsou krásné mraky á la mí oblíbení Simpsonovi a fotky s labutí, vydrou (či co to je) a kachnou na molu líbí moc - i proto karma ;)

P.S.: Doufám, že nemáte pocit, že vám lezu do řiti. Viz. vaše naprosto nepochopitelné paranoidní příspěvky pod K.Plyščenkem. Kabir dělá recepty od prosince 2012. To vám ta trocha kuchařské srandy opravdu TAK VADÍ...? :-/

5 0
možnosti

Závist je prostě mrcha, kašlete na Láku ;-)

2 0
možnosti

J79i31ř16í 29B21o29b23e53k

12. 5. 2014 17:04

Už to chápu, pane Vladimíre, vy jste si doma jistě zapomněl fotoaparát a tak jste fotil mobilním telefonem! Na to se vám ty fotografie velmi povedly:-)

4 0
možnosti

V úvodu jste naznačil, že "docela hezké mraky, větrem ošetřený jasný a průzračný vzduch, krásný a příjemný květnový den." Škoda, čekal jsem nějaké podařené obrázky kupících se mraků. Jinak, co bych tak k obrázkům dodal, jsou vaše...ale v těch podmínkách, jasno, slunečno, průzračno.......no, škoda slov.

5 0
možnosti

O45t62t53o 75K22ö28s67t92e80r

12. 5. 2014 14:35

Dal si tedy zavolat Švejka a otázal se ho: "Umíte fotografovat?"     "Umím."     "A proč nenosíte s sebou aparát?"     "Poněvadž žádnej nemám," zněla upřímná a jasná odpověď.     "A kdybyste ho měl, tak byste fotografoval?" otázal se strážmistr.     "Kdyby, to jsou ty chyby," prostodušně odvětil Švejk a klidně snesl tázavý výraz v obličeji strážmistrově, kterému tak právě zas rozbolela hlava, že si nemohl vymyslit žádnou jinou otázku než tuto: "Je to těžké, fotografovat nádraží?"     "Lehčí než něco jinýho," odpověděl Švejk, "poněvadž se to nehejbá a pořád to nádraží stojí na jednom místě a člověk mu nemusí říkat, aby se tvářilo příjemně."

7 0
možnosti

Jsem zapomněl podotknout: Ty betonové bolševické garážky s autíčkem, na první fotce, to Hašek tenkrát nemohl znát.

Vy máte vskutku cit pro obraz a kompozici, pane Kroupo. R^

1 0
možnosti

A zase ty nudloidní formáty. Co třeba zkusit výřezy ve tvaru kosočtverce, když už vám poměr stran nic neříká?

3 0
možnosti
Foto

Vladimíre, jsem tu opět se svým jazykovědným okénkem. Spojení "škoda řečí" (standardně ovšem "škoda slov") používáme tehdy, hodláme-li vyjádřit své ultimátní pohrdání původním předmětem zájmu, který ovšem nakonec nestál za nic, a to dokonce ani za to slovo. Chtěl jste asi napsat "dost řečí", viďte :-)

8 0
možnosti

;-D..Vladimír ani netuší, jakou výhodu získal...doučování z češtiny zcela zdarma....snad toho dokáže využít. Zatím mám dojem, že to bere příliš na lehkou váhu.

A to nedělá dobře.

3 0
možnosti
Foto

No jistě, nad Labem, tam se nadlabemR^

1 2
možnosti
Foto

Jasně, pokud z toho neolysnem...;-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám