Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

K93a77r32e83l 28B59o22č42e75k

15. 2. 2014 23:35

Paní Gotterová a ostatní, měli byste se stydět. Přijdete si k panu Vladimírovi, článek vás nezajímá a útočíte na diskutéry a asi podceňujete Vladimíra, myslíte si, že potřebuje nějaké falešné lísání. On si zjedná pořádek sám a dokáže si určit, kde je hranice, jaké chce mít s kým vztahy a co psát. Nepotřebuje rádce a kádrovače diskuzí. Paní Gotterová, u vás jsem opravdu v šoku, takový slovník a taková úroveň žumpoidní, vy chcete někomu něco říkat o stylu diskuze? Kázání z IV. cenové? Fuj. Děláte přesně to, co kritizujete. Zamyslete se nad sebou, ještě není pozdě!!

6 0
možnosti

No já jsem si od této paní přečetl starší článek, kde si stěžuje na policii, že ji poslala někam s jejím trestním oznámením na jejího šéfa pro údajnou pomluvu. Tahleta paní si jej dokonce nahrávala a o tom, co o ní její šéf říkal, píše v bodech na svém blogu. No řeknu vám...v kontextu s jejím chováním zde, věřím všemu, co o ní ten její šéf v té nahrávce řekl! Úplně stejně se chová i tady! 8-o  http://gotterova.blog.idnes.cz/c/367927/Dekuji-PCR-pomohla-mi-pochopit-a-vystrizlivet-z-me-naivity.html

6 0
možnosti

Paní Gotterová... 8-o ...no od Vás bych takový slovník nečekal! Styďte se! 8-o

5 0
možnosti
Foto

Boha jeho,co tady se děje.....dovolím si jen nezúčastněně přihlížet a kroutit držákem hlavy8-o;-D

3 0
možnosti
Foto

Panu Kroupovi se vyholení dámského klína nelíbí, ale doposud nenašel vhodné téma jak to ženám zdělit. Teď to trefně použil, aby zamezil dalším spekulacím týkajících se výkonu této pěkné sportovkyně.

Také nesnáším ty otázky PROČ????. Debaty na téma zda byla možnost sportovce podat lepší výkon jsou fakt trapné. Každý kdo sportoval ví, že se jde do všeho naplno a s tím nejvyšším cílem. Bohužel je spousta příčin které náš úmysl dokáží pohřbít. Nejvíc to mrzí sportovce samotného a ty další rozbory jeho výkonu mu pro příští klání moc nepomohou. On sám ví, proč tomu tak bylo a chce na to zapomenout.

Proto nehledejte v tomto článku trapnost, ale spíše odlehčení od smolného druhého bramborového umístění.:-P

1 2
možnosti
PP

Paní Tomšíčková nechte si své rady od cesty ;-)

Tohle není odlehčení, tohle je jen humus neukojenýho trouby.

3 1
možnosti
Foto

Pane Kroupo, jako bloger jste skutečně unikum. Občas na Váš blog kouknu, jak kvůli článkům, tak kvůli diskusi. Ne vždy, ale dost často píšete hloupě a nevhodně. Zajímavé je, že několik lidí s Vámi již léta často diskutuje a vysvětluje Vám, jak jste hloupý. Dle mne jsou však tito diskutéři také hloupí, protože by už dávno měli pochopit, že Vás nezmění a copak nemají nic lepšího na práci než s Vámi věčně diskutovat.

Co si však mám myslet o sobě, že se občas dívám na to, jak jedni hloupí jednomu speciálně hloupému vysvětlují, že je hloupý? Nejsem vlastně také hloupý? Asi v jistém smyslu ano. :-( Proč to dělám? Pobaví mě to. Proč mě to pobaví? Diskuse jsou někdy vtipné. A je taky dobré vidět, jací lidé taky existují.

3 1
možnosti
SK

Pane Chudáčku, Vladimír vůbec není hloupý, to si tedy vyprošuji!

3 0
možnosti
Foto

Zajímavé, že ti, kteří nejvíce moralizují a odsuzují tento článek pana Kroupy, se v něm nejvíce rýpou.

Doslova si v něm bahní.

Tím, že se panem Kroupou neustále zabývají, napadají jej a sprostě mu nadávají, sami ukazují, kam patří.

Pokud by jim napadání autora nepřinášelo uspokojení, tak by jej prostě ignorovali.

0 5
možnosti
PH

Vezměte se s kroupu za ruce a zatancujte si kolo kolo mlýnský, petříku.

4 0
možnosti
SS

Tedy napsat neco takovehleho o dame co umi dobre strilet a rychle behat - to svedci o tom, ze jste moc rozumu nepobral, ze? 8-o8-o8-o

7 0
možnosti
SH

Kroupo, pusť si Marečku, podejte mi pero a pečlivě sleduj scénu, když Sovák přijde do třídy a všimne si nápisu, co na lavici objeví.

5 0
možnosti
VP

No Kroupodoro, tys to zase vyšlechtil, to je zase absolutní kal spodiny! Mno, takhle to na bednu moc nevypadá, troglodyte! ;-D

6 0
možnosti
Foto

Ty jo, to je tak trapný článek, že jsem musel reagovat. Připomíná mi to snahu bulvárního novináře se zviditelnit za každou cenu.

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS