Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJH

Panu Petříkovi, jak vidím, kamarádění s Vítkem Korandou zjevně moc neprospělo. Pochytil od něj nepěkné způsoby a byl zase smazán! Na tom se ukazuje, jak špatní kamarádi dokážou člověka svést na zcestí.

9 2
možnosti
JS

Ty dva mínusy jsou jasné - filatelista a estébák. ;-D

5 0
možnosti
Foto

Stejně je zajímavé, že pan Vladimír náhle přiznává svoje sympatie pro chlapecké typy. Dovoluji si proto vyslovit tezi, že za dlouhodobou odmlkou je sběr sil ke konečnému coming out. Dává to tušit nejnovější autorova tvorba, jíž se téma táhne jako růžová nit.

1/ KO-brutálně. Zde je to zřejmé. Vyjádření o zimě, světru a náhlém překvapivém odhalení je jasný jinotaj. Po době nezájmu - latence - dochází k náhlému prozření.

2/ Odpor k ženám se probouzí v satirickém "Kam čert nemůže, nastrčí Peake". Po klasikově "běda mužům, kterým žena vládne" přichází tvrzení, že "ženy dokázaly, že si své místo po boku mužů zaslouží. Ale ne všechny a ne všude…" Tři tečky za "ne všude" dávají tušit, že někam už se holt spisovateli paničky nehodí (a jejich místo asi zaujmou pánové).

3/ "Skleněná hora" je jasná jako facka. Obtížný výstup na ni představuje autorovo nelehké spění k vlastní identitě. V pozadí zároveň pracuje motiv nevyjasněného vztahu k bratrovi. Boj s "horou" a její pokoření jasně odkazuje na film "Zkrocená hora" o lásce dvou kovbojů.

Zkrátka všechno do sebe zapadá. A vysvětluje se zároveň mnohé.

5 0
možnosti
FR

tady bych trochu poodhalil tajemno.... ty tři tečky, ty pan mistr prostě přejal z mého repertoiru. Jako jeho prakticky nejlepší kamarád jsem to kvitoval jako výsledek dlouhodobého výchovného procesu, dodnes neukončeného:-)R^

3 2
možnosti
FR

tomuhle já říkám brutalita.... nic netuše otevřu novinky a poprskal jsem si monitor. Palcový titulek  

Souboj dekoltů: Průšová a Medková vystavily v neskutečně hlubokých výstřizích své silikony

My tady řešíme nějaké malé, ale pevné a přitom máme mezi sebou slavnou umělkyni:-)R^

5 2
možnosti
Foto

Šišmarjá, shoda jmen:-) Taky na všechno naletíte:-P

2 3
možnosti
FP

Připadne mi, že autor se nachází v jakési osobní depresi a hospod.tvůřčí recesi.:-) Třeba by mu občas pomohlo zavolat na pomoc... gruppen SexTeto!

5 0
možnosti
Foto

Víte, co to je, dělat inventůru skladu?;-O

4 1
možnosti
PP

"Mezi myšlenku a dílo, mezi vznět a odpověď se snáší Stín.

Tak takhle končí svět. Nebouchne to, jen to zakňourá."

 

A taková tu bejvala legranda.

5 1
možnosti
RJH

Já bych to tak černě neviděl. Uvidíte, ledva přejdou mrazy, určitě se začne někde jezdit rally nebo souložit na veřejnosti a už tu bude Kritik zase tepat nešvar, a to "bez servítek". Nebo Básník ucítí holčičinu a nebudeme stačit uhýbat před dávkami další lehce erotické poetiky. Řeky opět budou rybné (včetně okounů ukradených na cizích stránkách), fotky se začnou hemžit zvěří bez noh, smažky na Andělu rozjedou kšefty se svým nechutným matrošem a tady pak zase zvesela zabublá absolutní kal ze dna lidské spodiny. Jistě, už to nebude jako před Velkou listopadovou revolucí, ale třeba tahle diskuse byla jak víno, než se tu začalo kňourat.

7 1
možnosti
JK

To jsou věci...to jsou věci... Tak to vypadá, že Kavka byl mezi kroupology vlastně jenom Volavka, spravedlivě se tady rozhořčuje, že si druzí dělají z pana Kroupy srandu, přitom ještě na předchozí stránce této diskuse dělá totéž...Sakra, dějou se tady ale věci. Já to říkám pořád...jak se někdo upne na ty žencký, je zle! Pan Koranda by mohl povídat! Nevíte někdo náhodou, proč tady teda vlastně ten Kavka vlastně leze? Já to nějak nechápu. Možná je to ale jenom tím, že jsem tady dlouho nebyl.

5 3
možnosti
FR

tak si připomeňme pana kavku, třeba na této diskusi.... tedy potom, co byl odejit z kroupologie.    http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A120720_280316_blogidnes&razeni=vlakno&strana=22

5 4
možnosti
Foto

Podle mě pan Kroupa zas někomu něco vysvětluje na nějakým školení.

8 0
možnosti
MK

Nemyslím si. Spíše to je tak, že už nechce být terčem našich vtípků a nedivím se mu. Pokud si zachoval zbytky zdravého rozumu, tak se chová naprosto normálně, ať už je jakýkoliv. Celá ta kroupologie měla smysl za jiných podmínek a po určitou dobu. Postupně se z toho stala jen břečka, kde se opakuje sníh, mráz, voda, led. Svým způsobem šikana toho nejblbějšího a bezbranného žáka ve třídě, na kterým si ostatní zkouší svojí sílu.

5 9
možnosti
JK

Pan Kroupa už tolik netvoří, protože jeho tvorba očividně ztratila smysl. Zdravé jádro původních kroupologů, které jako jediné dokázalo zhodnotit jeho mistrovství, bylo rozprášeno, objektivní kritika se vytratila a Mistr ztratil logicky motivaci. Namísto kroupologů tělem i duší se zde do diskusí nasáčkoval babinec tvořený sluníčkovými blogerkami, které chtějí být s každým zadobře a jsou schopny kvůli tomu zcela nekriticky vlézt do pozadí komukoliv. Zcela nestoudně využily nepřítomnosti kroupologů, kteří si pana Vladimíra vlastnoručně, nehledě na ztracené měsíce a roky života, vypiplali, vetřely se do zdejší diskuse a rozlezly se zde jako štěnice. Věřím, že se kroupologové nevzdají tak snadno a provedením řádné dezinsekce vypudí tyto štěnice zpět na Ona Dnes! Vážení kroupologové, navraťme opět ztracenou,zašlou slávu těmto mistrovým diskusím, spojme své síly a vraťme Mistrovi znovu chuť do další tvorby! Životní dílo tohoto velikána je ohroženo! Jednou historie ocení naše oběti!

21 2
možnosti
FR

tady se obávám, že snad něčí zbožné přání, bylo otcem myšlenky.... Zdravé jádro zcela určitě rozprášeno nebylo, věnuje se archivaci, třídění a hodnocení Mistrova díla na Základně, která je ovšem pro ostatní uživatele FB neviditelná:-) Pro někoho bohužel, pro jiné zaplaťbohu..... :-)

11 1
možnosti
FF

Koukám, že se tu zas tak moc neměnilo...a to si mistr od změn tolik sliboval....

..akorát se zatím moc neorientuju, kdo je za kým schovaný...:-)

22 0
možnosti
JK

Taky se moc zatím neorientuju. Vím jenom, že Kavka je Koranda. Aspoň podle toho, jak se tady lísá k těm ženským. ;-)R^

21 4
možnosti
Foto

Já si myslím, že Mistr byl požádán, aby byl ještě tejden zticha - takhle veřejně známá a vážená osobnost se může totiž snadno stát jazýčkem na vahách při rozhodování lidu v otázce příštího prezidenta.

K volbám se jistě vyjádří až po nich - a uvidíte, určitě nám sdělí, že on znal jejich výsledek už před válkou, kdy se o tom bavil s panem okresním hejtmanem. Já vám říkám, je to génij!

16 0
možnosti
SW

Mnoho materialu, Mistr mlci...mhm;-(

8 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám