Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

no a... sestřelil? :-/

4 0
možnosti

Vladímíre máte u mě malé, ač bezvýznamné plus za to, jak jste reagoval u Matějky:-):-)

11 2
možnosti

Pridavam se. Za reakci u Matejky jasne plus.

4 1
možnosti

Dojemný příběh, škoda, že víc nevíme o té dívence a její rodině, bylo tam hodně času věnováno vojenské akci (to víte, já ženská moc střílení neocením). Děti a zvířata ve válkách trpí hodně a myslím, že není smutnějšího pohledu než na matku, která truchlí právě zemřelé dítě....Za mě karma, nekarma diskutérům tady.

4 9
možnosti
Foto

Ale to ještě autor zapomněl zmínit, že holčička měla malé štěňátko s poraněnou pacičkou, o které se teď nemá kdo postarat. A že to bylo týden před jejími narozeninami, ke kterým měla dostat bílého poníka, kterého by pojmenovala Sněhová vločka, protože nikdy neviděla sníh... Nebohý kopytník potom skončil přivázaný u studny, kde dodnes chodí dokolečka a točí rumpálem... ;-(

20 1
možnosti

Sakra .... to byl doják  ;-(

R^R^R^

10 6
možnosti

Z48d82e10n61a 33K34o55č75í

28. 11. 2012 18:56

Soudruzi, to je reklama na autorovu knihu - uměleckou fikci toho jak bojoval v Afgánu ? Nevím jak vy, ale já fikce, mystifikace a lhaní nemám vůbec ráda - zejména pokud to někdo nedeklaruje hned na počátku, se jedná o výmysl.!!

14 4
možnosti

Vikino, tak jsem si prošel několik diskuzí a řekni mi, kdy ses

vyjádřil k tématu?

Tady všechny kritizuješ, ale tady se všichni, mimo tebe a

Petříka drží toho co je v článku a diskuze je o tom.

15 0
možnosti
Foto

R^

No nevyjádřil se, od té doby, co jsem ho zde potkala, nikdy nijak. Občas u témat křesťanských či politických, ale kopírovat data z Wikipedie umím také. Spíše zde unavuje a nedivím se, že už ho včera pan Kroupa poslal někam (což on okamžitě nahlásil a pan Kroupa přišel o dukáty). Je to s ním opravdu velmi těžké.

14 0
možnosti

Bylo tu s vámi všemi milo, panu Kroupovi děkuji za pěkné počtení a doufám, že se tu  zase někdy setkáme nad dalším blogem.

3 8
možnosti
Foto

Dneska jste to napsal moc krásně. Ale přiznejte se, že vy už jste to měl v šuplíku? ;-):-)

2 8
možnosti

P23e42t81r 54P75e93t80r54o39v

28. 11. 2012 16:17

Jedno voko nezůstalo suchý, chlape bídná. Za ta léta Vašeho psaní bych očekával nějaký, alespoň maličký, pokrok. Ale nic. Nula. Co s Vámi, Vladimíre?

9 0
možnosti

"Přes tlumočníka jsme toho odrbance nechali lehnout nazem..." No a proč jste ho nenechali lehnout normálně, přes tlumočníka to muselo bejt pro oba strašně nepohodlný, ne? :)

11 0
možnosti

Jenže to by bylo strašně jednoduché. Přeci jen přes toho tlumočníka to dostává ještě další rozměr. :-)

9 0
možnosti
Foto

To byl hezký a citlivý příběh. Je vidět podle tohoto i vašeho předchozího článku, že jste na straně lidskosti, která přesahuje hranice náboženství a národností. Jenom se bojím, že v dnešním bezohledném světě má člověk se srdcem značně ztíženou pozici. Pěkné R^

5 7
možnosti

R^ Přesně jste popsal moje pocity.

2 8
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám