Diskuse
Paneláková grilovačka…
Děkujeme za pochopení.
MikiInSpain
producto nacional de espana
Palec nahoru za Borges Extra Virgen
pafffka.obet.kroupova.bonzovani
Re: producto nacional de espana
Jen jestli v té láhvi není přelitá Lukana...Mistr rád maskuje!
ddannnn
Tak ten postup mě dostal do kolen...
...nejdřív grilovat maso - to strčit někam pod pokličku nechat "potit", a pak velké finále - orestovat rajčata a veku
A ten kus toaleťáku na té flašce vína je taky pecka
skodaabzeichen
24 hodin ve vajíčku????
To jste Vladimíre opravdu 24 hodin marinoval něco ve vajíčku???? Jestli ano, tak odpovědi za Vás píše někdo jiný.
Vaska Trubačev a jeho kamarádi
že by...
...dneska nic? Přitom hvězdy jsou karmohoňům nakloněny, takovej Matějka už to úspěšně valí přes cigány, jiný se zas vezou na babyboxech, a tady pořád visí akorát zapařená vložka do bot od pátka. Takhle se k vytouženému comebacku do řad VIP nedepracujete, pane Vladimíre!
prof. DrKr. Vlad III. Tepéš,Ph.K
panejo....
nevim proc, ale pri Kroupi argumentaci o otvoru v poklicce se mi vybavila scenka z pelisku a proto bych se tuhle pana Kroupy rad zeptal....zajimalo by me, kde udelal soudruh vyrobce chybu, protoze pod tou poklici se to opravdu i pres onen uzasny "otvor" zaparuje. Dalsi vec, ktery si nelze nevsimnout je ten uzasny barevny khaki vzor na mase. Dovolil bych si citovat A.J.Rimmera...zelenou moc si muze dovolit jedine urolog. A ta "marinada"!!! To i orlicti vrahouni byli s tim sudem louhu setrnejsi - za takovy zachazeni s masem si to prasatko opravdu nezaslouzilo umrit.
Vaska Trubačev a jeho kamarádi
Re: panejo....
k tomu zapařování - mě na tom fascinuje taky to zvolený pořadí - že Kroupa radši nechá pařit maso, aby si pak k němu mohl dát čerstvě ugrilovanou cibuli a rajče :)
Vaska Trubačev a jeho kamarádi
logika krupné kuchyně:
"V tomhle receptu spojím vlastně recepty dva - na utopence a na nakládaný hermelín. Obojí je lahůdka, tak proč je nesmíchat dohromady?" http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/c/116774/Kdyz-vari-chlap-aneb-Posilvestrovsky-vyprostovak.html - tim se ledasco vysvetluje. Mate radi koprovku i segedin? Kroupa radi: Promichat, protrepat!
Tomio Dejmibura
Re: logika krupné kuchyně:
Pri pohledu na jeho vyprostovak by clovek potreboval vyprostovak
Hyacinth Bucket
Mnjam mnjam!
Vy jste, pane Kroupa, jako ja...vopravdickej gourmet (vysl. gurmaan)! Ti zavistivci tady, co Vas kritizuji, nemaji ani potuchy, jak neuveritelne muze grillovany-zapareny veprovy stejk chutnat!
Jen bych si ale dovolila takovou malinkou poznamecku: Nevim, jak Vy, ale ja bych to servirovala s troskou ketchupu. Ne, nechci Vam tady vnucovat moje preference...nemusime se ve vsem shodovat, ze?
Tesim se na Vas dalsi recept. (Musim podekovat svemu priteli, ktery Vas obdivuje, a doporucil mi nakouknout do Vaseho blogu.)
isabell
Re: Mnjam mnjam!
Autor má raději tatarku (i když i to je sporné, možná si ji totiž plete s majonézou, kterou navíc ještě ředí vodou) a hořčici, i když kečup také používá ve větším, než malém množství, třeba do guláše
Vaska Trubačev a jeho kamarádi
"foodblogger"
Takhle na to musíte: Koupíte sáček s prefabrikovanou směskou koření, podle návodu na zadní straně uklohnite marinadu, maso z grillu pak chvilku dusíte pod zapařenou pokličkou a pak to vyfotíte na šedobílým umakartu, aby to vypadalo jako v nemocnici. Kdyby ji Krupa nezapomněl koupit, byla by i bramborová kaše z prášku. Umělec
Hrabě Monte Christo
Re: Nemůžu si pomoct, ale to maso je fakt nechutně zelené....
masíčko přesně té samé barvy bylo kdysi ve zprávách. Našli ho v nějakém super-hypermarketu a byl z toho slušný skandál.... a teď u kroupů...
..motýl bombardér
vaření
nerozumím, ale i tak vím, že zelené maso se nevaří, natož jí
Hrabě Monte Christo
Re: vaření
zelená je zdravá.....ale na oči... To mu zapomněli říct...
- Počet článků 2182
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3086x
Dum Spiro Spero...
Seznam rubrik
- O FILMECH...
- SMRT TÁHLA PIKOVÝ ESO
- MŮJ ČTENÁŘSKÝ DENÍK
- POVOLÁNÍ - BODYGUARD
- JE TĚŽKÉ PŘEŽÍT...
- O lásce...
- TANEC S BÍLOU SMRTÍ
- S PRSTEM NA SPOUŠTI...
- HRA O ŽIVOT...
- MOJE RECEPTY - VAŘENÍ...
- O LÁSCE - MOJE PŘÍBĚHY A ÚVAHY
- SLOUŽÍM VLASTI...
- MOSSAD...
- MOJE BAJKY A POHÁDKY
- DIVOKÝ ZÁPAD...
- Z DENÍKU - AFGHÁNISTÁN...
- O ČLOVĚKU...
- STÍNY...
- STŘÍPKY Z DĚTSTVÍ...
- TĚŠÍ MĚ, CHÁRON...
- ,,SHAKESPEAROVINY"
- TEXTY MÝCH PÍSNÍ A BALAD
- I ĎÁBEL BÝVAL KDYSI ANDĚLEM…
- CHERCHEZ LA FEMME...
- TAXÍK A JINÉ SRANDIČKY...
- CUI BONO VERITAS...
- HORORY, SCI FI, PSYCHO...
- RYBÁŘSKÉ POVÍDKY A ZAMYŠLENÍ..
- MOJE BÁSNIČKY...
- MOJE FOTOBLOGY...
- OSOBNÍ
- NEZAŘAZENÉ
Oblíbené blogy
- Všechny, ze kterých se dozvím něco, co jsem nevěděl...
- Pavlína O' T. -Ta, která umí říci jasně co se jí líbí a co ne...
- Dušan Rovenský - Ten, který zná, ví a zažil...
- Alice Barešová - Ta s krásnou duší...
- Standa Wiener - Ten, co mě vždy pobaví...
- Jana Krčová - Ta něžně svá...
- Pavel Krečíř - Myslím, že srandista a budovatel :-))
- Ivo Richter - normální a prima chlap
- Hana Rebeka Šiander - V sametu zabalený diamant...
- Marián Béreš - PAN fotograf...
- Dušan Streit - zdravě rozumný
Oblíbené stránky
- Své články publikuji i v časopise ,,Rybář"
- Něco pro milovníky fajnového pití - COGNAC CLUB
- Napsal jsem první knihu
- Napsal jsem druhou knihu
Oblíbené knihy
Oblíbené články
- Hoď kamenem, kdož jsi bez viny...
- Z deníku - Afghánistán...jsou čtyři ráno...
- Vánoce 88' a ráže 7,62...
- Bodyguard - ,,Vaše sukně madam..."
- Bodyguard - ,,Tohle je Bagdád madam..."
- Pod palbou...
- ,,Vrať se mi živý, Vasko..."
- Přežít...
- Ano, já jsem Smrt...
- Per atria mortis... (Skrz brány smrti...)
- Kytarový mág...
- Zakuř si, Žide, zakuř...
- Cizinec...
- Milý Ahmede...
- Jak jsem salutoval B. Willisovi...
- Tanec s bílou smrtí - kapitola první...