Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MikiInSpain

30. 6. 2011 20:19
producto nacional de espana

Palec nahoru za Borges Extra Virgen R^

0 0
možnosti

pafffka.obet.kroupova.bonzovani

30. 6. 2011 20:49
Re: producto nacional de espana

Jen jestli v té láhvi není přelitá Lukana...Mistr rád maskuje! ;-D

0 0
možnosti

ddannnn

27. 6. 2011 19:07
Tak ten postup mě dostal do kolen...

...nejdřív grilovat maso - to strčit někam pod pokličku nechat "potit", a pak velké finále - orestovat rajčata a veku;-D

A ten kus toaleťáku na té flašce vína je taky pecka;-DR^

0 0
možnosti

skodaabzeichen

27. 6. 2011 15:48
24 hodin ve vajíčku????

To jste Vladimíre opravdu 24 hodin marinoval něco ve vajíčku???? Jestli ano, tak odpovědi za Vás píše někdo jiný.

0 0
možnosti

Vaska Trubačev a jeho kamarádi

27. 6. 2011 12:19
že by...

...dneska nic? Přitom hvězdy jsou karmohoňům nakloněny, takovej Matějka už to úspěšně valí přes cigány, jiný se zas vezou na babyboxech, a tady pořád visí akorát zapařená vložka do bot od pátka. Takhle se k vytouženému comebacku do řad VIP nedepracujete, pane Vladimíre!

0 0
možnosti

prof. DrKr. Vlad III. Tepéš,Ph.K

27. 6. 2011 11:09
panejo....

nevim proc, ale pri Kroupi argumentaci o otvoru v poklicce se mi vybavila scenka z pelisku a proto bych se tuhle pana Kroupy rad zeptal....zajimalo by me, kde udelal soudruh vyrobce chybu, protoze pod tou poklici se to opravdu i pres onen uzasny "otvor" zaparuje. Dalsi vec, ktery si nelze nevsimnout je ten uzasny barevny khaki vzor na mase. Dovolil bych si citovat A.J.Rimmera...zelenou moc si muze dovolit jedine urolog. A ta "marinada"!!! To i orlicti vrahouni byli s tim sudem louhu setrnejsi - za takovy zachazeni s masem si to prasatko opravdu nezaslouzilo umrit.

1 0
možnosti

Vaska Trubačev a jeho kamarádi

27. 6. 2011 12:24
Re: panejo....

k tomu zapařování - mě na tom fascinuje taky to zvolený pořadí - že Kroupa radši nechá pařit maso, aby si pak k němu mohl dát čerstvě ugrilovanou cibuli a rajče :)

0 0
možnosti

Vaska Trubačev a jeho kamarádi

26. 6. 2011 18:17
logika krupné kuchyně:

"V tomhle receptu spojím vlastně recepty dva - na utopence a na nakládaný hermelín. Obojí je lahůdka, tak proč je nesmíchat dohromady?" http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/c/116774/Kdyz-vari-chlap-aneb-Posilvestrovsky-vyprostovak.html - tim se ledasco vysvetluje. Mate radi koprovku i segedin? Kroupa radi: Promichat, protrepat!

0 0
možnosti

Tomio Dejmibura

26. 6. 2011 18:50
Re: logika krupné kuchyně:

Pri pohledu na jeho vyprostovak by clovek potreboval vyprostovak

0 0
možnosti

Hyacinth Bucket

26. 6. 2011 4:28
Mnjam mnjam!

Vy jste, pane Kroupa, jako ja...vopravdickej gourmet (vysl. gurmaan)! Ti zavistivci tady, co Vas kritizuji, nemaji ani potuchy, jak neuveritelne muze grillovany-zapareny veprovy stejk chutnat!

Jen bych si ale dovolila takovou malinkou poznamecku: Nevim, jak Vy, ale ja bych to servirovala s troskou ketchupu. Ne, nechci Vam tady vnucovat moje preference...nemusime se ve vsem shodovat, ze?

Tesim se na Vas dalsi recept. (Musim podekovat svemu priteli, ktery Vas obdivuje, a doporucil mi nakouknout do Vaseho blogu.)  :-)

0 0
možnosti

isabell

26. 6. 2011 9:50
Re: Mnjam mnjam!

Autor má raději tatarku (i když i to je sporné, možná si ji totiž plete s majonézou, kterou navíc ještě ředí vodou) a hořčici, i když kečup také používá ve větším, než malém množství, třeba do guláše ;-)

0 0
možnosti

Vaska Trubačev a jeho kamarádi

25. 6. 2011 10:46
"foodblogger"

Takhle na to musíte: Koupíte sáček s prefabrikovanou směskou koření, podle návodu na zadní straně uklohnite marinadu, maso z grillu pak chvilku dusíte pod zapařenou pokličkou a pak to vyfotíte na šedobílým umakartu, aby to vypadalo jako v nemocnici. Kdyby ji Krupa nezapomněl koupit, byla by i bramborová kaše z prášku. Umělec R^

0 0
možnosti

Vasco 75

24. 6. 2011 20:02
Nemůžu si pomoct, ale to maso je fakt nechutně zelené....

8-o:-P

0 0
možnosti

Hrabě Monte Christo

24. 6. 2011 20:06
Re: Nemůžu si pomoct, ale to maso je fakt nechutně zelené....

masíčko přesně té samé barvy bylo kdysi ve zprávách. Našli ho v nějakém super-hypermarketu a byl z toho slušný skandál.... a teď u kroupů... :-/

0 0
možnosti

..motýl bombardér

24. 6. 2011 19:53
vaření

nerozumím, ale i tak vím, že zelené maso se nevaří, natož jí :-/R^

0 0
možnosti

Hrabě Monte Christo

24. 6. 2011 20:07
Re: vaření

zelená je zdravá.....ale na oči... To mu zapomněli říct... :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám