Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lobo - obchodník s mozky

28. 2. 2011 21:45
Tilapie?

Tak o tomhle slyším poprvé v životě:-P

0 0
možnosti

Vaska Trubačev a jeho kamarádi

28. 2. 2011 12:20
rybí filety...

...marinovat (a ještě v limetce, která je agresivnější než citron), potom smažit a ještě půl hodiny zapejkat zalitou smetanou (při tom množství na obrázku se v tom ta ryba musela zprvu přímo vařit) znamená, že je ryba uplně na hnačku a všechny možný pozitiva jsou v tý kaši na padrť. A nevěřím že ne.

0 0
možnosti

bloger-Vladimír Kroupa

28. 2. 2011 16:34
Re: rybí filety...

Vypadá ta ryba na fotce nějak ,,rozvařeně"...? A představte si, že přesně tím popsaným procesem prošla - a maso bylo krásně celistvé. Nevěřte, když nechcete, já na rozdíl od vás tu rybu jedl a vím, že byla dobrá.

0 0
možnosti

sir Humprey XI.

26. 2. 2011 22:46
já ti dám citron, Babico

0 0
možnosti

skodaabzeichen

27. 2. 2011 9:22
Re: já ti dám citron, Babico

A měl přidat sojovku a kečup???

0 0
možnosti

skodaabzeichen

26. 2. 2011 18:58
Recept

Nějak jsem nepobral, že bych filety měl nejdřív usmažit a pak ještě 30 minut zapékat.

Já raději rybu co si sám chytnu, česnek bych osobně na rybu nedal, ale tchán si tam opravdu klidně dá dva stroužky, aby přerazil chuť ryby. Jinak tou smetanou z toho uděláte jen kalorickou bombu. 

0 0
možnosti

pifffka

25. 2. 2011 21:03
Není nad to

mít regenerovaná játra. To si pak pan Vladimír může dopřát i takovouhle "mňamku". A my s ním. Mňam mňam.

0 0
možnosti

pěnice

25. 2. 2011 20:43
Přiznám se,

že jsem o téhle rybě ještě neslyšela a recept mě zaujal ze dvou důvodů.Vzhledem k mé nemoci nesmím mořské ryby a ani ryby s kostmi.Zbývá jen pangasius a teď ta tilapie.Takže recept vyzkouším.Asi vynechám tu smetanu,kterou rovněž nesmím.

0 0
možnosti

Gwendolyn I.

25. 2. 2011 20:51
Re: Přiznám se,

radeji si o te rybe neco zjistete, nez se do ni zakousnete;-) Je to na stejne urovni jako pangasius.

0 0
možnosti

pěnice

25. 2. 2011 20:23
Po dlouhé době jsem mrkla na blog

člověka,kterého asi zdejší přispěvatelé z různých důvodů nemají v lásce.Musím říct,že jsem opravdu překvapena "úrovní" příspěvků,které psali dospělí lidé? Opravdu? Je to smutné čtení,.Pokud mi někdo vadí,nic od něj nečtu, ani tam nekliknu.

0 0
možnosti

notordluhousek

26. 2. 2011 13:57
Re: Po dlouhé době jsem mrkla na blog

;-DR^

0 0
možnosti

Ištván Vinnetou

25. 2. 2011 19:40
A může si každej nandat kolik chce?

(dost bych se divil, kdyby se toho vůbec někdo dotknul) :-/

0 0
možnosti

Gwendolyn I.

25. 2. 2011 18:23
A jak moc je ta ryba zdrava po tom presmazeni a upeceni?

Nestacilo by ji jenom upect? No nic, my jsme ale take varili:

http://wendydnes.com/2011/02/25/kdyz-vari-krokodyl-polevka-banga/

0 0
možnosti

Klara L

25. 2. 2011 18:55
Re: A jak moc je ta ryba zdrava po tom presmazeni a upeceni?

Jako dobrý, ale trochu mi tam chybělo takový to ňamňání :-D

0 0
možnosti

notordluhousek

25. 2. 2011 18:04
jak to ze varite podle sve chuti

jak si to muzete dovolit ? proc nevarite podle rozkazu internetovych zvanilu ;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS