Děkujeme za pochopení.
Vaska Trubačev a jeho kamarádi
rybí filety...
...marinovat (a ještě v limetce, která je agresivnější než citron), potom smažit a ještě půl hodiny zapejkat zalitou smetanou (při tom množství na obrázku se v tom ta ryba musela zprvu přímo vařit) znamená, že je ryba uplně na hnačku a všechny možný pozitiva jsou v tý kaši na padrť. A nevěřím že ne.
bloger-Vladimír Kroupa
Re: rybí filety...
Vypadá ta ryba na fotce nějak ,,rozvařeně"...? A představte si, že přesně tím popsaným procesem prošla - a maso bylo krásně celistvé. Nevěřte, když nechcete, já na rozdíl od vás tu rybu jedl a vím, že byla dobrá.
skodaabzeichen
Re: já ti dám citron, Babico
A měl přidat sojovku a kečup???
skodaabzeichen
Recept
Nějak jsem nepobral, že bych filety měl nejdřív usmažit a pak ještě 30 minut zapékat.
Já raději rybu co si sám chytnu, česnek bych osobně na rybu nedal, ale tchán si tam opravdu klidně dá dva stroužky, aby přerazil chuť ryby. Jinak tou smetanou z toho uděláte jen kalorickou bombu.
pifffka
Není nad to
mít regenerovaná játra. To si pak pan Vladimír může dopřát i takovouhle "mňamku". A my s ním. Mňam mňam.
pěnice
Přiznám se,
že jsem o téhle rybě ještě neslyšela a recept mě zaujal ze dvou důvodů.Vzhledem k mé nemoci nesmím mořské ryby a ani ryby s kostmi.Zbývá jen pangasius a teď ta tilapie.Takže recept vyzkouším.Asi vynechám tu smetanu,kterou rovněž nesmím.
Gwendolyn I.
Re: Přiznám se,
radeji si o te rybe neco zjistete, nez se do ni zakousnete Je to na stejne urovni jako pangasius.
pěnice
Po dlouhé době jsem mrkla na blog
člověka,kterého asi zdejší přispěvatelé z různých důvodů nemají v lásce.Musím říct,že jsem opravdu překvapena "úrovní" příspěvků,které psali dospělí lidé? Opravdu? Je to smutné čtení,.Pokud mi někdo vadí,nic od něj nečtu, ani tam nekliknu.
Ištván Vinnetou
A může si každej nandat kolik chce?
(dost bych se divil, kdyby se toho vůbec někdo dotknul)
Gwendolyn I.
A jak moc je ta ryba zdrava po tom presmazeni a upeceni?
Nestacilo by ji jenom upect? No nic, my jsme ale take varili:
http://wendydnes.com/2011/02/25/kdyz-vari-krokodyl-polevka-banga/
Klara L
Re: A jak moc je ta ryba zdrava po tom presmazeni a upeceni?
Jako dobrý, ale trochu mi tam chybělo takový to ňamňání :-D
notordluhousek
jak to ze varite podle sve chuti
jak si to muzete dovolit ? proc nevarite podle rozkazu internetovych zvanilu
Žebříčky
- Karel Trčálek
Lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu rozumím
- Ivana Dianová
Billa šok
- Milena Zelenková
Rómové se bouří před brněnským soudem
- Josef Nožička
Lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu nerozumím
- Blog Info
Blogy projdou zásadní změnou, podívejte se jakou
- Irena Fuchsová
Můj život s Kukurou
- Martin Mařák
PRO na Malém rynku
- Ondřej Šebesta
Základní pilíře populismu a generál na Hradě
- Jan Pražák
Mají mít staří lidé přednost?
- Miroslav Václavek
Hnutí ANO a jeho majitel Andrej Babiš jsou bezpečnostním ohrožením České Republiky
- Milena Zelenková
Rómové se bouří před brněnským soudem
- Josef Nožička
Lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu nerozumím
- Markéta Šichtařová
Návod na opravu naší ekonomiky
- Karel Trčálek
Lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu rozumím
- Ivana Dianová
Billa šok
- Petr Hannig
Nejistota ve všem
- Vladimír T. Gottwald
Úsměvy a úšklebky CXXXII. (o jilmové aleji a vytížné Sněmovně)
- Irena Fuchsová
Můj život s Kukurou
- Miroslav Václavek
Hnutí ANO a jeho majitel Andrej Babiš jsou bezpečnostním ohrožením České Republiky
- Ladislav Pokorný
Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp