Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Profesor_Nula

7. 7. 2010 14:55
Hmmmm

Škoda že autor tu konverzaci neuvedl trochu do kontextu, protože nadávat samo o sobě není apriori špatné. Každopádně celkově je to malichernost a malichernost je i nějaký titul VIP. Co z toho kdo má? Co si za to kdo koupí? :-) No podíval jsem se na blog dotyčné a docela sem se bavil... Kláďa Vroupa, Ganga a spol., docela úsměvný hehe :-) Tak si jdu přečíst ještě ten druhý díl...:-P

0 0
možnosti

mathiesz

30. 6. 2010 15:47
pes který štěká za plotem obvykle nekouše

R^Nerad se do něčeho míchám,již proto,že vlastně nevím o tom nic,rozhodně bych se toho titulu nevzdával,ale každého věc jak si kdo rozhodne.

Kolikrát mne také,ačkoli moc nepíši potkají jízlivé a věčně kritizující komentáře a nejenom na idnes.cz až si  říkám,jakoby ti lidé nakonec neuměli nic jiného,než pouze každého  odsuzovat,kritizovat či jenom nadávat.

Pravda je,že někdy to ženský se svou sprostotou přehání a kolikráte se tak chovají paradoxně právě ty,jež na okolo dělají potom ze sebe dámy

.Nemohu slečnu Rossi nikterak hodnotit,jelikož jsem neměl tu čest se s ní,snad v naštěstí  pro mne,nějaké diskuzi setkat,ale On každý se holt asi nějakým způsobem prostě potřebuje zviditelnit a tak dělá cokoli proto.když to nejde slušně,tak holt neslušně,hlavně že se o něm hovoří.

:-)

0 0
možnosti

Le Comte de Monte Cristo

22. 6. 2010 18:39
ALE to snad NÉÉÉÉÉ...TAK TEŽCE VYBOJOVANÝ TITUL

a vy ho hodíte jen tak pryč...kolik bezesných nocí vás to stálo, kolik svačin Patovi a kolik lezení adminům do (_o_)

0 0
možnosti

VaclavBau

22. 6. 2010 16:37
Máte recht, pane Kroupa...

Jenom se tady budou obtížněji hledat vaše články. Ale pro mě stojí za to, dát si tu námahu s vyhledáváním. A i kdyby jste nepsal blogy zde, dám si tu práci a vyhledám si je jinde. Máte totiž ten dar, že většinu toho, co napíšete, je zajímavé a já jsem vděčný, že lidé, jako vy se dělí o něco ze svého nitra, zkušenosti, či názoru. Do diskuzí moc nepřispívám, ale to neznamená, že si rád nepřečtu, co píšete (ať už s tím souhlasím nebo ne). Děkuji a prosím: jen pište dál - bez ohledu na titul blogera či umístění článku. U mě jste VIP pořád.

0 0
možnosti

oId fashioned Vince III..

22. 6. 2010 8:33
toy story...

;-)

0 0
možnosti

j.Havránek

21. 6. 2010 18:59
No, nevím

Celá ta záležitost je mi dost vzdálená, ale docela mě pobavilo, že se považujete za jakousi návnadu na čtenáře. Nemám rád falešnou skromnost, ale přece jenom, tohle jste asi trochu přehnal...

0 0
možnosti

echo.3

21. 6. 2010 19:27
Re: No, nevím

Když to už říká i pan Havránek,

:-)

tak je to na pováženou.

0 0
možnosti

Vikina

21. 6. 2010 15:51
Já jsem Ti, Vláďo, říkal,

že máš tu malou ještěrku ignorovat. Ona má sice notně prořízlou ústa, ale normálně by byla neškodná. Holt jsi podcenil její jižanský temperament a skutečnost, že je k tomu všemu, jaké neštěstí, ještě ženská :-P;-D. Stejně jako Ty si prostě nenechá nic líbit a když už nemůže po Tobě házet talíři (a doma nemá po kom - jestli vůbec doma ňáké talíře ještě mají ;-)), tak se utrhla tady verbálně. Jak vůbec můžeš brát vážně výroky utržený ženský 8-o? To sis z ní  nemohl dělat legraci? Kruci, není nic snadnějšího, než si dobírat rozzuřenou ženskou.

0 0
možnosti

echo.3

21. 6. 2010 19:23
Re: Já jsem Ti, Vláďo, říkal,

8-o

Radílek a vtipálek?

:-)

Vikina-Koranda?

;-D

0 0
možnosti

kareldrabek.blog.idnes.cz

21. 6. 2010 15:14
Když se člověk naštve

může jednat i zkratkovitě. Mezi VIP jsou i tací, které nelze číst bez ohrožení přístupu do diskuzí. Fakt je, že zatím mám kliku a riskují za mě jiní.

Nevím, jestli to, jak píše Kroupa je nebo není pro zařazení mezi VIP - ale to nevím u nikoho z této kategorie. Žádné rozhodnutí se však nemá dělat v afektu.

0 0
možnosti

Keprník

21. 6. 2010 15:59
Re: Když se člověk naštve

Ještě to může vzít zpět. R^

0 0
možnosti

istvan kada

21. 6. 2010 9:45
V.I.P. = Very Important Person

Vítej Vláďo mezi, řečí Chorcheho Paroubka, obyčejnými lidmi. Jaký to bylo - takový pád z výšin ( dobrovolný seskok ) ?

V jednom máš pravdu, ty jsi si svůj "titul" VIP vypsal. Mě by zajímalo, za co ho má např. pan Banga Patrik ?  Ten publikoval cca 1/50 toho co ty.

A vůbec, je tento "titul" zárukou kvality publikovaných textů ?

0 0
možnosti

lola-cz

21. 6. 2010 8:50
Ach Bože,

 do čehos to duši dal... ;-D Rv 

0 0
možnosti

Vikina

21. 6. 2010 15:35
Re: Ach Bože,

Hele, lolčo, nemáš momentálně fernetové dny ;-) ?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS