- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Došlo k tomu tím, že jsem se snažil v administraci fotky přejmenovat a omylem jsem způsobil, že se nezobrazovaly. Po konzultaci s Patrikem Bangou jsem fotky uložil z domácího počítače znovu. Aby neměly jistá telátka druhé Vánoce z mých zkratek, tak jsem je zárovň přejmenoval. Hezký večer. V.Kroupa
Dík...
Říkala jsem si, že v tom bude nějaký šotek...
Jak se ty pykče nezwobrazily, jsou čitelné jejich popisky. Bohužel, do diskuse jsou nevepsatelné, cenzura okamžitě zabrala. Takže z hovězího vemte "hov", pak jako že "na", "česneku", to vše vcelku Krása
Omlouvám se za pozdní reakci, ale u tohoto receptu se mi nezobrazují obrázky... Že by byla chyba na mé straně?
Kdepak,není - už tu chvilku pláču ,že mě taky nee
příště bych prosila recept bez papiňáku, opravdu si ho nechci kupovat, mám z něj respekt Jinak opravdu chválím recepty, jsou jednoduché a podle fotek je musí pochopit i ten největší antitalent na vaření!!! Super, jen tak dál!!!!
To je jednoduchá rada, pokud nemáte papiňák, tak prostě vařte maso déle - dokud nebude měkké. Podlévejte jen málo a postupně a vařte na mírném stupni. Záleží, jak stará byla tak kravka, ze které máte ten kus masa. Když je maso měkké, postupujte dál tak, jako byste ho právě vytáhla z papiňáku. Hezký den V.Kroupa
Mno .. tak jestli vrcholem kulinářského umění je knedlík z pytlíku a mraženej špenát, tak to je naprosté peklo .... a " autor " - míněno jak ve smyslu kuchaře, tak zároveń " spisovatele " by to měl pro příště pořádně promyslet ......
Milý ,,janiku.koniku", on tady někdo mluví, nebo píše o nějakém ,,vrcholu kulinářského umění"? Já píšu o jídle, které se dá jíst a já osobně ho mám rád. Jestli si myslíte, že se dnes ještě někdo dělá s bramborovýma knedlíkama z pravých brambor, tak možná tak nějaká důchodkyně, která ještě nezjistila, že už se za ta leta ty potraviny v ,,pytlících" dost zlepšily a už to nejsou ty blafy, co nám kdysi předkládala Vitana. Myslíte, že v restauraci (v normální restauraci) dostanete k hovězímu jiný špenát než ten z ,,kostky" a knedlíky jiné než z prášku? Vás asi štve něco jiného, ale to je váš problém V.Kroupa
Tohle ma byt presentace dobreho jidla? CO ty levne pribory, ktere vypadaji jako ze skolni jidelny 80.let? Co ten barevny ubrus s jeste barevnejsim prostiranim? Smaltovane hrnce, mrazeny spenat? Clovece, oproti vam je i Ikea znamenim luxusu
Jsem rád madam, že jste konečně zavítala na mé recepty a vězte, že proti Vám i kráva vypadá jako dáma. Hezký večer. V.Kroupa
Vláďo, tak to by mohlo být hodně dobré! Nemusím číst, mně jakožto kuchtíkovi amatérovi stačí tvé nádherné fotky.
Aniž bych chtěl cokoliv na Tvém receptu měnit, myslím, že čerstvý listový špenát místo mraženého by nemusel být na škodu.
Ahoj Georgisi, ano, máš pravdu, ale já se snažím vařit tak nějak jednoduše a popravdě listový salát jsem vlastně ještě nikdy nevařil. Já rád klasiku Ahoj V.
Bez servítky. Denná reality show o varení, v ktorej každý týždeň
súťaži päť hostiteľov.Víťaz získava titul najlepšieho hostiteľa a 1000€. Ak radi varíte a konzumujete, tak je táto šou aj pre vás.
a jak jste na tom vy, slečno?