Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

stella.artois

23. 10. 2009 12:01
Já chci ty šťavnatý detaily

Když jsem v minulém příspěvku volala po hloubce, nemyslela jsem hloubku tématu. Ale detaily, drobnosti. Když napíše Forsyth, že 7. srpna 1965 vyšla  na 8. straně Le Figaro půlstránková reklama na koloběžku, tak vím, že tam vyšla. Že měl ty noviny v ruce. I když to nemá k příběhu žádnou vazbu. Prostě cokoliv napsal, to si ověřil.

Příběh je důležitý, ale není to jediné. Musím mu věřit. Nehci mít pocit, že nestojím autorovi za tu práci si dřepnout do knihovny. Chci vědět, že autor ví všechny detaily, i ty,k teré v knížce nejsou. Ví jakou má jeho hrdina nejradši zmrzlinu, jestli je ženatý, jestli by měl spíš kočku nebo psa a nebo jestli má alergii na chlupy. Jestli před domem jeho tety rostou jedle nebo smrky. Tohle všechno musí znát. 

Máte v ruce dobrý příběh, tak ho prosím nechte zrát. Týden nic nepište, jen si ho dokola přehrávejte v hlavě. Uvidíte, jak mu pomůžete. Bude se psát sám. Fakt.

Než mi odpovíte...I Bolt má trenéry a určitě neběhají rychleji než on.

0 0
možnosti

pafffka

23. 10. 2009 12:07
Re: Já chci ty šťavnatý detaily

R^ za příměr s Boltem R^

0 0
možnosti

pafffka

23. 10. 2009 10:41
Dobrá rada všem !

Pozor! Tato zpráva vám může zachránit život ! Ve svém vlastním zájmu už, prosím, nikdo nekritizujte práci p. Kroupy ani se náznakem nezmiňujte o nedokonalostech jeho mistrovského díla ! Pan Kroupa má totiž "kontakty", které s pomocí služby Toplist mohou vypátrat vaši identitu a potrestat vás za vaši troufalost. Myslím to vážně! Mluvím o sféře, ve které žaloby nejsou nic platné!

Viz: diskuze po básní "Voníš,lásko..."

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Bucharovic

23. 10. 2009 10:48
Re: Dobrá rada všem !

Pafffko, vy jste ale opravdu kus tura domácího;-D V té diskusi, na kterou tady navádíte jsem odpověděl na vaše otázky jak je to s tím Top listem. O nějakém trestání za názory tam není ani řeči, ale ať se tam klidně debatéři mrknou sami. Jste větší šoumen, než jsem si o vás myslel. Hezký den. V.Kroupa;-D

0 0
možnosti

lola-cz

22. 10. 2009 20:47
Vzhledem

k tomu, že to tu čtou netově gramotní, je tohle  - "Zjistit jméno člověka, který byl osobně přítomný exhumaci těla sv. Jana, nebylo tak snadné. Zkoušel jsem o něm zjistit něco u mě v práci, v Národní knihovně, jenže jak hledat, když knihovna není žádným registrovaným archivem historických listin" - úplně mimo mísu. Dál už jsem nečetla. Hádanky pro dnešní čtenáře čtyřlístku. Opět nuda, opět nečtivá, bohužel.

0 0
možnosti

Bucharovic

23. 10. 2009 5:47
Re: Vzhledem

Milá Lolinko, mimo mísu jste vy a to tak, že velmi. Já totiž napsal jen jeden údaj, který napovídá ve kterém roce přesně se děj příběhu odehrává. Hledejte, třeba ho v těch kapitolách najdete. On se totiž neodehrává dnes, ale před pár lety, kdy byl ještě internet o kousek zpět a i mezi lidmi nebylo tolik PC jako dnes. Každý rok znamená v tomhle směru veliký skok. Zkrátka, je to stejné, jako byste chtěla po někom, kdo žil před 5 - 8 - lety u nás v ČR, aby si třeba představil to, že se jednou, za pár let budou posílat přes mobil fotky a mobil bude mít v kapse každé desetileté dítě - ty roky jsou jen příklad, co já vím, třeba už to v roce 2003 šlo - nevím - jen příklad. Rejpla jste si, ale moc jste u toho nepřemýšlela. Pro vás bohužel typické... V.Kroupa

0 0
možnosti

stip

22. 10. 2009 12:28
Strašně to drhne a nebaví. VAŘTE!

0 0
možnosti

Bucharovic

22. 10. 2009 14:03
Re: Strašně to drhne a nebaví. VAŘTE!

Zlobíte - nevařím!;-D V.Kroupa

0 0
možnosti

wakan.

22. 10. 2009 10:03
nedramatizujete to trochu moc? :-)

  jmeno toho zidovskeho lekare co vedl exhumaci J.N. se da najit na seznamu za deset minut :)

0 0
možnosti

petrs01

22. 10. 2009 10:00
přidávám se

taky pořád čekám na další pokračování - jako ostatně u všech Tvých příběhů na pokračování

0 0
možnosti

gumidos

22. 10. 2009 9:13
?

Kroupa.... neštvi a koukej to dopsat, když už jsi to načal.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám