Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

istvan kada

6. 8. 2009 13:43
jako scénář k filmu...

.. dobrý začátek, teď ještě to zachránění části skupiny - rychlým odběhnutím z nahlášeného místa pro randesvous :o) no a pak pokračování - děj se přenese do USA,... :o) najatí zabijáci se pokusí - samouzřejmě jen z části úspěšně ( je to film - záporný hrdina nemůže vyhrát - to se děje jen v reálném životě ) dokočit to, co mělo skončit v Afghanistanu. Nesmí samozřejmě chybět happy end - film bude aspirovat na Oscara.

Tak se stane to, že skutečná událost - povraždění skupiny vojáků jejich velitelem - bude "odsouzena" - bylo to zfilmováno - lidi o tom ví, tak co. V té souvislosti mě napadá, že to je vlastně nejlepší cesta jak ošálit informací lačný lid. Lidi budou nadšeni tématem a nedojde jim, že ve skutečnosti umřeli lidé - něčí otec, bratr, syn - už nikdy nepříjdou,.. ! A skutečný viník nebude nikdy donucen nést odpovědnost.

Věřím, že takové věci se běžně dějí - ztráty jsou povolené - na lidském životě vůbec nezáleží, neboť jak pravil klasik: "lidí je na světě jako sr.ček". 

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám