Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vikina

7. 12. 2008 0:04
Vladimíre,

protože jsi tentokrát vystřelil i na mě, tak malé vysvětlení: právě proto, že něco takového mám za sebou, jsem si dovolil jako chlap chlapa trochu proplesknout. Jednak proto, aby z nás ty baby neměly legraci, jednak proto, že nic mu víc nepomůže, než proplesknutí. Holky ať se chodí vybrečet (třeba právě tady na blogu si něco určo najdeš), my chlapi to snad řešíme jinak.

A navíc, ještě bych ho chápal, kdyby jej nechala choť po 20 letech manželství, ale vzít si mladou křehuli a opustit choť i s dětmi (ta snad žalost a smutek nezažila?), no nezaslouží si takový parchant pár po hubě? Divím se, že se do něj nepustily ženské (asi jim to nestálo za přečtení). Tož zdar!

0 0
možnosti
B

Bucharovic

7. 12. 2008 13:30
Re: Vladimíre,

Ahoj Vikino. No, musím říct, že jsi pochopil správně o jaký článek šlo ale Ty osobně můžeš být celkem v klidu, neb Tvůj příspěvek jasně (alespoň mně) dokázal, že víš z vlast. zkušenost. o čem tam ten kluk psal. Máš pravdu, že si za to mohl sám a on to ví. Možná máš i pravdu, že trpěla jeho žena, ale co my víme - třeba právě chování a povaha jeho ženy ho dohnala do náruče milenky a třeba být jeho žena jiná, nikdy by do nevěry ,,nešel"...? Teď jen hádám, neznám ani jeho, ani jeho případ, ale taky už mám sám něco v životě za sebou a prostě si myslím, že odsoudit někoho za to, co se stalo může jen ten, kdo přesně ví o co šlo. Můžeš ho ,,proplesknout", ale věř mně, že bude mít stejně chvíle, kdy by spíš potřeboval jít s chlapem na pivo a pokecat, než poslouchat jen hrdinné řeči, jak by to řešil někdo jiný. Já myslím, že mu rozumím, potřeboval jít s bolestí ven, ne každej to umí v sobě tutlat. Já si ho vážím už za to, že dokázal přiznat, že se choval jako podle někoho - parchant. Měj se V.K.

0 0
možnosti
VS

apoc9

6. 12. 2008 20:15
láska a zamilovanost

Míchate dohromady lásku a zamilovanost. Ač se vzájemně nevylučují je potřeba je rozlišovat. Zamilovanost přichází náhle a je jako droga. Avšak s časem a obtížemi upadá. Láska je ... a tady bohužel obecné pojmy selhávají. Lze však realisticky konstatovat láska přesahuje partnerské vztahy. Každý vnímá vše odlišně, a proto se jen s velkou neochotou, podělím o svůj pohled: "Láska je více způsob smýšlení a jednaní." ,přemýšlejte o tom.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

6. 12. 2008 20:28
Re: láska a zamilovanost

Jestli není láska v zamilovanosti, tak jsem čínský papež.... Ale asi Vám rozumím. Ještě existuje láska k dětem, ke zvířatům, k penězům ale to jaksi je trochu ,,jinde", než jsem měl na mysli já. Otázka je, jestli jste rozuměl (la) Vy mně... V. Kroupa

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám