Vladimír Kroupa

V Bruselu se plácají po zádech, já si klepu na čelo…

16. 03. 2017 11:38:59
Prý oranžová euforie... No, nevím, zda je současná situace v Evropě důvodem k jásání a tvrzení, že se „pravda ukázala“...

.

Bruselští myslitelé se prý radují z výsledků voleb v Nizozemí. Vítězství strany současného premiéra a porážka populisty Wilderse prý jednoznačně ukazuje kde je pravda. A hlavně je prý díky bohu zažehnána možnost odchodu Nizozemí z EU...

Prdlajs – chce se mi říci. Já bych pochopil, kdyby se načálstvo v Bruselu radovalo z toho, kdyby případně dokázalo řídit kormidlo EU takovým způsobem, aby tato skutečně vzkvétala, kdyby v Unii vládl rozum a pořádek. Pak by jistě neměla žádná z členských zemí nejmenší důvod vůbec přemýšlet nad případným exitem z tohoto společenství. To mi připomíná radost podvodníka z toho, že se na něj dosud nepřišlo, místo toho, aby se radoval, že k tomu, aby žil šťastně, nemusí podvádět vůbec.

Politbyro v Bruselu se místo toho raduje z krátkodobého vítězství, vítězství, za které by se nemusel stydět ani starý Pyrrhos. Ona totiž skutečnost, že Wilders prohrál, ani trochu neukazuje na to, že by byl směr vývoje jak v Nizozemí, tak v celé EU správný. Výsledek voleb v Nizozemí jen a pouze ukazuje, že bohužel nemají v zemi rozumnou a života schopnou opozici proti pro-imigračnímu a pro-islámskému tlaku, který není otázkou jen Nizozemí, ale jak už jsem naznačil, v celé EU. To, že Wildres nedělá svou politiku smysluplně a rozumně, tak, aby bylo možno odpor proti postupné islamizaci Evropy uvést v životaschopnost, není žádná zásluha ani současné vlády Nizozemí, a už vůbec ne politiků z Bruselu.

V tuto chvíli někteří politici napříč EU jásají, burzy se prý uklidňují, neboť nebezpečí je prý zažehnáno.

Opravdu...?

Myslím si, že záleží na úhlu pohledu a na tom, v čem kdo nebezpečí vidí. Ano, Wilders asi neměl šanci na úspěch, protože nedělá politiku dobře. To ale neznamená, že v konečném důsledku nemá v ledasčem pravdu a že jednou na některá jeho varování nedojde.

Až se to stane, pak teprve bude legrace (černá...) sledovat, co se bude dít jak na světových burzách, tak v hlavách v současnosti jásajících politiků.

Podle mě ty volby v Nizozemí nevyhrál nikdo, snad s výjimkou Alláha...

.

A tady je něco pro blázny, co se radují, když loďka se naklání...

video //www.youtube.com/embed/ExpvWvPL7D0

Autor: Vladimír Kroupa | karma: 41.69 | přečteno: 2336 ×
Poslední články autora