Vladimír Kroupa

Povím Vám, milé děti, něco o sexu…

12. 07. 2010 11:15:26
Milé děti, jsem takový zlobivý strýček, ale dnes na Vás budu hodný. Dnes se ode mě dozvíte skutečnost, jak to chodí mezi tatínkem a maminkou...

Ale nebojte se, vše Vám vyložím samozřejmě formou slušnou a hlavně, Vašemu nevinnému chápání, přijatelnou.

Ano, byl jsem zlobivý. V nějakém přechodném (snad) stavu choromyslnosti, jsem Vám sem napsal básničku, která byla, uznávám, hloupoučká. Ale je léto, lidé by se měli smát, řekl jsem si a tak jsem napsal pár řádek, které mně přišly legrační. Jenže jsem to přehnal, já sprosťák sprostá, protože jsem tam naznačil, že když se pánovi líbí nějaká paní, že se mu něco zvětší v kalhotách. Dokonce jsem to „něco“ přirovnal v žertu k hlavni tanku. Aby toho nebylo málo, tak jsem pohlavní orgán, který má každá paní, dokonce označil hanlivým (no uznejte!!!) slovem – pohlavím.

Nakonec jsem to celé zazdil, když jsem použil tak odporné slovo, jako je slovo – „prdel“ a dokonce jsem ho zcela chybě a lživě anatomicky umístil.

To jsem opravdu přehnal, vždyť taková ošklivá slova a anatomické zvrhlosti přeci Vy, které jste jen tak malé, že umíte sotva surfovat po netu, určitě neznáte.

Tak dnes zapomenu na to, že jsem jednou nechtěl být za „suchara“, za kterého mě zde povětšinou máte, donutím se vyschnout ještě víc, než jsem až dosud byl a poděkuji bdělému oku adminskému, že tu mou sprostou a dobré mravy urážlivou říkanku přesunulo do článků soukromých.

A teď už ale konečně to, na co už jistě netrpělivě čekáte.

Jak je to tedy doopravdy mezi tatínkem a maminkou?

Vězte, milé děti, že se nic, co by se dalo nazvat slovem –„sex“, nebo snad nedej bože slovem –„erotika“ zkrátka něco, jako –„soulož“, mezi Vašimi rodiči neděje.

Tatínek vůbec nikdy necítí pnutí v trenýrkách, když zatouží pohladit Vaši maminku. Vaše maminka vůbec nikdy nemá pocit slabosti v kolenou a neskutečné chuti obejmout Vašeho tatínka a potěšit se s tím, co má v těch ošklivých trenýrkách.

Rodiče si Vás samozřejmě objednali v E- shopu a pokud jste dvojčátka, tak vězte, že jeden z Vás je ten „hlavní“ a ten druhý (á) byl jen bonusem v „akci“.

Jen se musíte rodičů zeptat, který z Vás je který (á).

Samozřejmě, že „bdělé oči“ tohoto serveru mají pravdu a vůbec nejsou tak trochu legrační, když se Vás, milé, malé děti snaží ochránit před takovými úchyly a sprosťáky, jako jsem já. Hlavně tedy před mým ošklivým a zlým dílem, ve kterém si dovolím tvrdit, že pohlavní orgán Vaší maminky (fuj, ta slova! Slibuji, že si dám za každé z nich pár facek!) se nachází jen pár centimetrů od úplného konce jejího konečníku.

Samozřejmě, že jsem Vám, milé děti, lhal!

Každý přeci ví, že se konečník ve skutečnosti nachází uprostřed pletence ramenních svalů. Proto se toaletním papírem neutírejte nikdy „tam dole“, ale zásadně si vytírejte prostor mezi lopatkami.

Podtrženo – sečteno, mé články raději vůbec nečtěte, mohly byste, milé děti, utrpět mravní úlek.

Raději si dopřejte porci politické agitace, které zde, na blogu, najdete více než dost.

Je zdravá!!!

A kdybyste náhodou, Vy malí nezbedové, přeci jen zatoužili po tématu sexu, tak si zde raději nežli mé sprosťárny, najděte a rozklikněte nějaký kulturně – informativní, hodnotný článek o krásách a výhodách homosexuálních vztahů. Když se budete snažit ještě víc, milé děti, tak zde najdete i pár poeticky – praktických rad o tom, jak se máte přiblížit k těm, kteří Vás, milé a malé děti, mají opravdu a nejvíce rádi – k pedofilům.

Tak vezměte rozum do hrsti, ať už víte, co máte a co nemáte číst...

P.S. – Děkuji bdělému zásahu „shůry“, který můj sprostý veršovaný počin přesunul mezi mé soukromé články, kde ho také můžete najít. Určitě se díky tomu budeme já, i všechny ty nevinné, malé děti, které by snad tu mou hrůzu sprostou četly, vařit v pekle o cca 5 minut kratší dobu...

Autor: Vladimír Kroupa | karma: 23.56 | přečteno: 3896 ×
Poslední články autora